reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

I ja mam 10 wizytę :) a pózniej na żądanie kładę sie do szpitala bo chce być pod opieka i mam nadzieje ze do 10 to jakiś choć jeden skurcz mnie złapie :)

reklama
malinka - mój gin kazał jutro przyjść na ktg i też namawia do rodzenia. Chciałabym bardzo, ale czy Jaś zechce:)

jak do 12 nie urodzę, to pewnie też mnie położy na oddział

kaczuszka - ja też miałam ostatnio u gina ciśnienie 140/80, kazał kontrolować, ale mówił, że najważniejsze że to dolne jest ok.W domu jak mierzyłam to raczej miałam ok,a na wizycie znowu 140/80. Nie stresujesz się trochę jak mierzysz?Bo ja na początku tak miałam

Ostatnia edycja:
Aaa poproszę jeszcze o dopisanie mi wizyty:
jak nie urodzę to daj Boże ostatnią już wizytę mam 17 stycznia.

Aczkolwiek położna mi daje czas do 1 lutego i mówi, że jak coś to dopiero 1 lutego mi dadzą coś na wywołanie, bo moje cykle są tak długie, że ten tydzień zapasu od terminu mam... ale modlę się, by jednak wcześniej było samo z siebie.

Jestem w domu cieszycie sie ? XD...

TYLE godzin wysiedzialam czekalam , i se UDAŁO... !!! tyle sie nasłuchalam ze moge miec problem z dostaniem sie na cc tam atu MEGA WIELKA NIESPODZIANKA lekarz nawet nie protestował....

JUTRO MAM SIE STAWIC NA 7 RANO NA CZCZO moze jutro albo pojutrze mnie ''potna '' bo juz maja na jutro w planie 2 cesarki a wiadomo moze w czasie wyjsc jeszcze jedna XD... wiec najdalej pojutrze bede miala synka na swiecie ALE SIE CIESZE !!!

Wróciłam. Ktg: serduszko super, skurczy brak. Potem wizyta u mojego gina , szyjka nie ma, ale rozwarcie minimalne ( jakby sie zmniejszyło ) , mały już nie mały, 4 kg jak nic a moze odrobinę wiecej . Główka prawie 10cm ! Łożysko już 3 stopien. Mam kolejne ktg 13, potem 17 a jakby nic sie nie ruszyło to 20 do szpitala na wywołanie berbecia. A nogi mi puchną i cierpną bo mały naciska mocno. Mam sie z tym pogodzić i tyle, przejdzie po porodzie.

reklama
Do góry