reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Poleżałam ciśnienie wraca do normy... Może to stres...
Dzisiaj jeszcze ktg wieczorem. Kolejna wizyta 21.01 oby już nie :-D
To teraz 3 * s seks, schody i sok z malin...
Ginka mówiła że nie zaleca na przyśpieszenie pocierania piersi, mówi że można spróbować na ktg, czy to nie wpływa źle na malucha....

reklama
Ja juz po ktg i wizycie...na ktf Maly ciągle uciekal..ale generalnie bez skurczy;) a na wizycie szyjka juz troszke miekka i skrócona...ale do 13go dotrwam najprawdopodobniej...wiec za 6 dni w poniedzialek 13go mam sie stawić na izbie przyjec;););) i kolo południa Synek będzie ze mna;););)

Brawo Kajtek. Ordynator jest fajny (i przystojny, prawda? ;) ) Ja może po prostu mialam tego pecha że trafiłam na jakąś cholernś slużbistkę niższego szczebla a nie od razu na niego.
Fajnie, że ci się udało.
No to widzimy się jutro rano w szpitalu i pewnie razem na sali pooperacyjnej po cc.

Ordynator bardzo fajny przystojny tez :-D

Rano w szpitalu napewno sie spotkamy , dokladnie to nie wiem kiedy mnie potna chyba beda sie starac zeby jutro a nie pojutrze.. bo jutro to maja 2 w planie wiec zalezy od nich ... :p wiec sie okaze ale mam nadzieje ze na czczo nie bede długo hahaha XD..

Oj ja to wyczekalam na niego 3 godziny az.... najpierw na izbe poszlam kazali isc do przychodni w przychodni kolejka jak cholera i dowiaduje sie ze mam isc na oddzial patologi ciazy i tam siedzialam z 1,5 godziny ... On sie wykrecal bo tam mial cos do zalatwienia ale i tak sie wtrynilam i bez gadania napisal na skierowaniu ze mam sie stawic jutro hehe...

Ostatnia edycja:
No i dobrze :) Ja to bym chciała żeby on mnie ciął ;) Doktorek przystooojny....

Prawda dziewczyny? ;)
MGawlak.JPG

Załączniki

• MGawlak.JPG
    MGawlak.JPG
    45,4 KB · Wyświetleń: 59
Kaczuszka, Yoanna, Anisen - dobrze, zę dobrze z dzieciaczkami! gratuluję!

Salli, Kajtek - kciuki za jutro wielkie!!!!!!!

Ikasia - ciesze się, ze masz już datę wyznaczoną, zawsze to człowiek spokojniejszy:)

spoko spoko doktorek! :)

a ja kochane mam caly 2 cm rozwarcie i nic dalej...aczkolwiek glowka bardzo nisko...i lekarz mowi, ze jak ostrzej Laurka walnie, to wody przebije i wtedy po ptakach. A jak nie to....20 stycznia mnie wpisał na porod na 10 wieczorem- bo wtedy ma dyżur...i mam się nie chwalić nikomu tym, bo normalnie moga redukować dopiero po 10 dniach od daty wyznaczonego porodu. Ale mnie zapisał wcześniej, ponieważ chciałam się oflagować dziś w gabinecie, jeśli mi natychmiast dziecka nie da, jak również kazałam sprawdzać w kompie ile ja tych miesięcy jestem w ciąży, bo mi sie wydaje, ze bład mają w systemie, na pewno jestem w 20 miesiącu już!
bardzo wspolczuł mojemu mężowi głównie.....

Inomama, czy ja Ci już mówiła, że kocham Cię miłością wielką i nieskończoną za twój sposób bycia, pisania i podejście? :D Wszystko co piszesz wywoluje uśmiech na mej buźce bo zaraz wyobrażam sobie jak mówisz pewne rzeczy czy robisz (np to oflagowanie i 20 miesiąc ciąży hehehehe)

jak posikać, jak ja dół aktualnie posiadam wielki! bo piżamy i staniki do karmienia przyszły, wiec dziś mialam rodzić! dół po całości...

reklama
No to Sali i Kajtek powodzenia Wam dziewczynki jutro:-) proszę tylko grzecznie;-):-D
Anisen no rzeczywiście duży maluch, aj ka jeszcze te 2tyg posiedzi to moze dobiję do 4500:szok:
Inomama potwierdzam udana jesteś:-D omotała lekarza że już poszedł na rękę by tylko mieć z głowy:-D

Ikasia jeszcze pare dni:) pewnie już godziny odliczasz:rofl2:

Do góry