reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

A u nas to przynajmniej z 10 dni po terminie, wiec u mnie wypadana luty juz gdyby co:szok:dlatego chce,zeby na tej ostatniej wizycie mi polozna zrobila ten masaz szyjki, zawsze troche wieksza szansa;-)
dzis poczulam sie mocno zmeczona juz ciaza i male naciska mocno w dol takze kiepsko chodze, b.szybko sie mecze i troche mnie juz ten stan zaczyna niecierpliwic powoli...;-)byle do czwartkowej wizyty,a potem juzniech sie dzieje co chce...
aaaa chyba zdolowalo mnie to,ze dzis po raz kolejny w nocy obudzila mnie zgaga a wlasciwie to sie zaczelam dusic bo tresc zoladka podeszla do gardla i zaczela sobie wchodzic nie do tej dziurki...uczucie zajebiste:angry:

cierpliwosci dziewczyny Wam i sobie, na te ostatnie dni.tak sobie mysle, ze przed 15 stycznia juz prawie wszystkie rozpakowane:-Dkto by sie spodziewal:-)

reklama
no właśnie!! jeszcze połowy stycznia nie ma a 80% rozpakowanych. Mówie o dziewczynach które udzielały się na forum. Bo na naszej liście styczniówek mnóstwo "obcych" nicków...

ja miałam nadzieje ze choć raz mały urodzi sie przed terminem OM ;) no ale widać nie chce odstawać od rodzeństwa:-p

A dzis mi uświadmomiono ze jak łobuz poczeka to trzeba będzie Kiniutce urodziny przesunąc bo nie wyobrażam sobie robić imprezki dla dziecka tuż po powrocie ze szpitala

u mnie też kierują po 7 dniach po terminie do szpitala, lekarz już mi zapowiedział, że 20 stycznia da mi skierowanie do szpitala na 28 stycznia, więc myślę, że to ostateczny termin na jaki czekam ;-)

Nie,to my razem zostaniemy Kaha;-)Anisen, Ty juz napewno niedlugo urodzisz.
A tez tak mowia,ze przy 3 dziecku to juz samo wyskakuje...a to g...prawda:-Dnajdluzej czekaja wlasnie mamusie 2jki dzieciaczkow tutaj.no oprocz Milusi moze, ale ona tez jedna z ostatnich rodzila;-)
mnie sie malenstwo tak strasznie ruszalo,ze myslalam,ze mi blony plodowe rozerwie, a teraz cisza, pewnie niewygodnie mu juz tam w brzuszku;-)

reklama
Do góry