reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
straciatella ale fajnie, że wszystko dobrze:) płeć tak szybciutko? no ale Tobie się wciąż termin porodu przesuwa:p super, czekamy na fotki.

Straciatella ale super wieści :-) Dzidzia rośnie i wszytko w porzadeczku no i do tego chłopak... ho hoo mąż dumny :tak:

Tylko tak jak piszesz będziesz 3 chłopów wychowywać :-D

Z niecierppliwościa czekamy na foto :D

olapalo - to tylko USG. Miesiączki miałam regularnie, wiem kiedy była owulacja. Więc takie terminy wg USG są śmieszne. Ale później to się unormuje. Z Młodym też tak miałam, z tym że pod koniec ciąży miałam miesiąc różnicy w terminie wg OM i wg USG. Przez to 3 tygodnie wywoływali mi poród! Masakra.

Gratulacje dziewczyny!
KPe007, gratulacje x2 :-)

Straciatella, masz pierwsze zidentyfikowane baby na forum :-D

Mam do Was pytanie (może zabrzmieć w stylu blondynki, ale poważnie nie wiem jak się zachować).

Jutro mam drugą wizytę. Pierwsza była w 5tc, więc była bardzo ogólnikowa, widać było pęcherzyk.
Zakładając, że wszystko będzie ok (i z maluchem i z doktorem), czy powinnam zapytać lekarza wprost, czy będzie prowadził moją ciążę? I idąc dalej, czy mogę mieć pewność, że będzie dla mnie miejsce w "jego" szpitalu?

Nie wiem dziewczyny, czy to się niejako wprost ustala? Czy takie pytania są "na miejscu"?

Ostatnia edycja:
super wiesci straciatella :) i gratuluje synka :)

a powiedz mi czy mialas usg dopochwowo czy przez brzuch?
a plec stwierdzona przez zwykle usg czy mialas moze 3D?

Ptysia - miałam dzisiaj 2 USG. Prenatalne normalnie przez brzuch - Płeć stwierdzona na obrazie 2D.
A później na normalnej wizycie miałam USG dowcipnie, i to już była kicha. Na tym etapie powinno juz być przez brzuch.

reklama
Do góry