E
Eirema
Gość
pisze mi tak:
Ciała ketonowe : +++ 80mg/dl
A w dniu poprzednim właśnie zjadłam przed snem jogurcik...
Ciała ketonowe : +++ 80mg/dl
A w dniu poprzednim właśnie zjadłam przed snem jogurcik...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Moja gin natomiast powiedziała mi, że jesli dostane skierowanie na cc od okulisty to mam je sobie trzymać, a jak się zacznie akcja porodowa, to wziąć ze sobą do szpitala. To jakiś nonsens.
Wracam do wątku położenia dziecka. Właśnie wróciłam z usg i wyszło, że mam położenie podłużne główkowe. To już jest takie jak do porodu.
I właśnie się zastanawiam, czy dziecko może jeszcze zmienić położenie? Do porodu jeszcze teoretycznie 10 tygodni, to ponad 2 miesiące, więc szmat czasu...