reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
no cieszę się właśnie. Podobno to nowy level w ewolucji 

M
milionka
Gość
u nas są dolne jedynki a idą naraz górne 1 i dolne 2 :/ mamy hardcore!!! Dzisiaj aż dałam czopek bo już nie miałam siły, plus taki że podsypia teraz też. Strasznie mo go szkada
szkoda że nie możemy się dzieciakami zamienić
bejbi
u nas równe dwa konie' Zosia je wyczuwa i się nimi chwali, np. jak je chrupki, to słychać, że chrupie, lubi ten dźwięk, i lubi kiedy jej stukam łyżeczką o ząbki, bardziej niż jeść zupkę
U nas zębów brak. Pediatra mówi,że dziąsełka gotowe, ale Kacper się cieszy jak mu miziam w paszczy silikonową szczoteczką. Dwa tygodnie temu ważył 8200g, a w piątek już 8600g. Przybiera jak niemowlak, ale jedząc takie porcje zupy i kaszy to mnie nie dziwi ;-)
U nas koszmaru dzień kolejny... Gorączka wieczorem wczoraj ustąpiła. Zaczęła sie znowu dzisiaj o 14. M z nim siedział, wlazł z nim pod prysznic żeby trochę zbić, robił okłady na nóżki. Teraz dostał kolejną porcję leków i zasnął. Cały dzień podsypia, na siłę strzykawką wlewam w niego wodę, apetytu nie ma, zjadł tylko 3 deserki ryżowe dzisiaj takie małe i ok 100 kaszki o 5 rano. Nie pozwala nic do paszczy wkładać, nawet jego kochany smok jest be. Czasem popłakuje, w kółko mówi mama, tak mi go szkoda. Na cidzień takie radosne dziecko, a teraz taki smutny, oczka czerwone, cichy taki... Wczoraj to ryczałam razem z nim...
marcia331
K8 biedny Fifi :-( jak czytam Twoj opis to az mi sie plakac chce jakby to mojego Tymka dotyczylo. Okropne jest patrzenie jak tak dziecko cierpi :-(
Jejku, serce pęka. K8, trzymaj się razem z Filipem. Ja to się tak pocieszam, że mnie też przecież zęby rosły, pewnie też łatwo nie było, a nic nie pamiętam
. Tym się trzeba pocieszać i przetrwać ten ciężki czas. U mojego Tymka na szczęście 5 zębów, które już wyrosły, wyrosło bez jakichś strasznych przeżyć. Przede wszystkim bezgorączkowo. Oby tak dalej rosły...
kakakarolina
k8 nie przechodzi mu gorączka po ibupromie ???
a która to doba z antybiotykiem??

reklama
We wtorek wieczorem była pierwsza dawka antybiotyku i cały dzień gorączki. Wczoraj antybiotyk 2x i gorączka ale już słabiej i dopiero po południu. Ja eferalgan w czopku daje. A dzisiaj rzadka kupa rano... Enterol zamiast probiotyku mam dać. Noc przespana cała. Temp brak.
Podziel się: