reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdrowie maluszków

Zdrowka dla dzieciaczkow!!
irisson Uff na szczescie to tylko lekkie przeziebienie- przedszkole jednak ma to do siebie, ze choroby przynosi. Olisku tez chorowal. Zdrowka dla Laury

reklama
widze, że rzadna nie ma wirusowej biegunki, przeziębienia, my od 2 tyg. bierzemy neosine i to nas omija, ale Zosia od 7 dni bierze na zatrzymanie biegunki, jest o niebo lepiej, juz mam swoje dziecko, bo tak to ciągle marudna, w ogóle się nie uśmiechała, nie mogła się niczym zając i nawet za brzuszek się łapala z bólu, wczoraj już była 1 kupa ładna, ale nedawno zrobiła kupe z jakimiś glistkami, ale brązowa, nie śmierdząca,wcześniej jak miała szzyt biegunki to były takie śmierdzące, zielone kupy z nieprzetrawionym jedzeniem
czy to mogłoby byc po bananie wczorajszym, bo jej dałam na wieczór? no bo nic innego nie jadła, co mogłoby jej zaszkodzić

ehh Laura jednak gorzej kaszle, jutro idziemy znowu na kontrole, za to Młoda ma lepszy humor, chociaż babcia się zarzekała dzisiaj, że po takim dniu szatanami, nie wie czy jutro przyjdzie :rofl2:

edit: Laura dostała antybiotyk, początkowe zapalenie oskrzeli :no: Nina marud i nie je :baffled:

Ostatnia edycja:
Kornela po chorobie a tu dziś katar a później gorączka. Miałam się wybrać do lekarza ale stwierdziłam że dam jej przeciwgorączkowy i poobserwuję. Wygląda na to że to od zębów bo juz kilka dni temu wydawało mi się że górna 1 idzie. Po południu patrzę i jesst czyli faktycznie to mogły być objawy ząbkowania, no właśnie ALE

czy jest jakiś sposób aby rozpoznać czy to od ząbkowania czy może niedoleczona infekcja? jakiś inny niż obserwacja i doświadczenie?????
Ja i mój M. to bieglibyśmy z nią do lekarza. Zostałam w domu tylko po namowach mojej koleżanki.

Aasi obawiam się że nie ma :) nawet lekarze tego nei wiedzą. U mnie była lekarka miesiąc temu, ola nie gorączkowała, byla czysta osluchowo, gardło ok ale miała katar. Lekarka stwierdziła że to pewnie zęby. Zęby nie wyrosły za to tydzień później doszła temperatura i zapalenie gardła :baffled: więc pozostaje nam latanie do lekarza ale jak temp utrzymuje się powyżej 3 dni.

reklama
a my mamy zapalenie gardła, bardzo brzydkie migdały i pchające się zęby, Młoda dostała antybiotyk, maść Camilę, nurofen, na szczęście możemy wychodzić z domu i korzystać z pogody :-) wszystkiemu są winne zęby..

Do góry