reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
Melduję, że wszystko w porządku. Słyszałam serduszko!!!! Mój dzidziolek ma 19,4 mm i wychodzi na to, że to już 8t3d, także muszę zmienić sobie suwaczek bo co musiałam poplątać terminem OM.

Termin mam na 1 września i już mi zapowiedział lekarz, że będzie cc.

wykałaczka,tygrysek,nataliusz gratuluje pięknych dzidziusiowych kruszynek !!!
aż sie buzia śmieje :-D:-D:-D:-D

JEST PIĘKNIE I WYCZEKUJEMY DALEJ NA RESZTE !!!
MÓWIŁAM ,ŻE TAK BĘDZIE!!!! Jejejejejjejjejeje:tak::tak::tak::tak::tak:

wykałaczka masz foto USG ? CIEKAWOŚĆ ZOBACZENIA NOWEGO ŻYCIA:-D

usg1.jpg
Ja już po wizycie i USG;-) pęcherzyk ładnie rośnie, ma już ok. 15 mm i lekarka stwierdziła, że coś zaczyna być w nim widać ale za wcześnie, by pomierzyć itd. Nie wiem jak Wy, ale ja widzę w pęcherzyku małe białe "coś".
Zdjęcie słabe, bo mam dupny aparat w komórce:baffled:

Love - no z wizytami to mam teraz zakręcone:rofl2: Bo chodzę prywatnie do mojego gina i na NFZ (coby nie placić za badania). Więc kolejne wizyty mam 4.02 i 7.02. Mam nadzieje, że za częste usg nie zaszkodzi fasolce..jak myślicie?

Cześć dziewczyny,
gratuluję pięknych fasolek :)

ja mam kolejną wizytę 1 lutego. Byłam już u jednego lekarza i widziałam 11 mm mojego maleństwa (to było 15 stycznia w 7 tc) :) Lekarz nie założył mi karty ciąży, powiedział, że zrobi to na kolejnej wizycie 12 lutego. W międzyczasie dostałam nr tel do innego (podobno lepszego) lekarza i zapisałam się na wizytę właśnie na 1.

Galaxia, ja nie wiem jak z tymi tabsami jest, ale jak się starałam o bobasa 3 lata temu, to dostałam duphaston na podtrzymanie "hipotetycznej" ciąży. Teraz lekarz niczego mi nie przepisał, zobaczymy co powie ten drugi.

reklama
Do góry