Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cieszę się dziewczyny, że wszystkie badania wyszły Wam dobrze:-).
Moja królewna na połówkowym prenatalnym też ładnie się zaprezentowała. Wszystko rozwija się w normie. Serduszko, żołądek, pęcherz,przepona,mózg-obraz prawidłowy. I kawał baby z niej. Waży ~440g
Mag_dzia- robiła mi USG, ale nasze wizyty wyglądają tak, że najpierw rozmawiamy (więc jej opowiadałam o tych bólach w podbrzuszach i dziwnych skurczach co jakiś czas) potem idziemy na fotel i na koniec USG. No i tym razem było tak samo, na USG sprawdziła na szybko dzidzie a potem skupiała się na łożysku czy się nie odkleja, mierzyła coś z szyjką itp. Za półtora tygodnia połówkowe więc nadrobię Już mi przeszło
lori zdjęcie pięęęękne! ależ ona urocza! nie dziwie Ci się, że chcesz już ją tulić. :-)
ciekawa jestem ile mój szkrab waży. wkółko słyszę...wyjątkowo duże dziecko! byle do 7.05!
To i ja się dołącze do gratulacji cudownych wizyt i dziele radość z Wami dziewczynki
Same dobre nowinki :-)
Lori piękna córeńka
Widzę że po weekendzie majowym będzie sporo wizyt połówkowych
się będą posty sypać jak szalone
Ja idę 8 maja - już się doczekać nie moge !
mam nadzieje że też taką buziunie zobacze jak Lori