reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
marzenka no i pięknie ,ale radość że maleńka już prawie 1 kg waży !!! To już naprawde kawał dzidziusia :) Gratuluje bardzo!!!

Dziewczynki rozchorowałam się ,moge psikać gardło tantum verde (strasznie mnie boli) a migdałki mam wielkości kasztanów ;/

marzenka- wow duża dziewczynka:))) no ale to już 26 tydzień, ciekawe ile Leoś już ma, ostatnio w 22 miał 450g... zobaczymy 4 czerwca:p

o ja cie już prawie 1 kg !! <3
cudowne wiadomości !! mam nadzieję że 17 czerwca dowiem się ile mój skarb waży :]

love zdrówka :*:* !! mnie też gardło bardzo boli :(

Katioshka - super że bąblem wszystko dobrze :tak:

Marzenka - o matko toż to już kawał dziewczyny :-)

love - zanim psikniesz tantum verde to płukaj gardło płynem antybakteryjnym, potem psiknij i zawiń jakąś chustką żeby wygrzać.

Hey, ja też dzis po wizycie.
Niestety nie miałam tym razem usg ale słuchałam serduszka i wszystko ok. Następną wizytę mam również jak marzenka 19.06. Mój gin robi tylko 3 razy jeśli jest wszystko ok więc kolejne pewnie dopiero w III trymestrze. Ale za jakieś 2 tygodnie wybieram się prywatnie na 3D i wtedy sobie pooglądam moją Oliwkę :):)

Tym razem dostałam skierowanie na glukozę więc w najbliższym czasie będę musiała się zmusić i pójść ;/
od ostatniej wizyty czyli 2 tygodnie przytyłam ok 2 kg więc jest dobrze no i wkońcu wyleczyłam upławy... tylko ciekawe na jak długo ..;/ ;)

a tak w ogóle to gratuluje innych udanych wizyt :):):)

Galaxia - 700 kg - duży chłopak :):):):):):)nie mogę- taka mała rzecz a cieszy:)
I zeby nie było, że złosliwie - po prostu szczerze się roześmiałam i nie mogłam się powstrzymać:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry