reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Love-żeby wszystko się szybciutko wyjaśniło trzymaj się kochana
Sanya-synek rośnie jak na drożdżach.Teraz będziesz miała 3d?

reklama
Love-żeby wszystko się szybciutko wyjaśniło trzymaj się kochana
Sanya-synek rośnie jak na drożdżach.Teraz będziesz miała 3d?

jeszcze nie, teraz "normalne" usg z oceną postępów wzrostowych dziecka, plus ocena stanu mojej biednej miednicy:) Z 3d chcę się wstrzymać do momentu jak Y będzie mógł iść ze mną. W okolicach 30 tygodnia.

Juz melduje e-de ;-)

Niestety ze szpitala w dalszym ciągu, dzis były wielkie obchody lekarzy..

Wydusilu mnie ,zrobili badanie wewnętrzne i później pobrali krew na badania wątroby i trzustki.

Wczoraj dostałam 2 zastrzyki w dupinke bo mnie tak bolało...

Nadal nic niewie niestety :(

Strasznie tesknie za moja Zuzanka pierwszy raz jej tak długo niewidze:(

a mój maluch bardzo ruchliwy ,to mnie cieszy:)

Buziaki dla Was!!!

Love- myślami z Tobą, no współczuję tej tęsknoty kochana, a jak warunki szpitalne jest dobrze wszystko opiekują sie Tobą dobrze?

Ja też melduję po wizycie, dziś szybciutko, krwi nie pobierali bo w czerwcu razem z glukozą zrobią wszystkie wyniki, trochę mnie to zaniepokoiło bo tą hemoglobinę mam niską ale powiedziała żeby się nie martwić i w diecie więcej żelaza. Powiedziałam o moich bólach dołem brzucha, powiedziała jeżeli 4 razy w ciągu godziny to dzwonic, a tak wziąć magnez i odpoczywać, zrobiła usg szyjki ale jest ok wsio pozamykane nic się nie skraca, udało mi się podejrzeć tylko główkę Małego i rączkę bo się szkrobał akurat. A poza tym przeziębiona i zasmarkana jestem, kazała się położyć do łóżka dużo ciepłej herbatki i ewentualnie paracetamol.

reklama
Do góry