reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
mika leżę, leżę...odleżyny niedługo będę miała! :-p dzięki. Ty się niczym nie przejmuj! od tego masz forum i nas, żeby mówić co leży na sercu. także zero przepraszania!!!! pozwolę się tutaj wypowiedzieć w imieniu więcej niż tylko moim...bardzo przeżywamy to co Was spotkało ale jednocześnie mamy wiarę i nadzieję, że dacie sobie radę. co do szyjki...może być krótka i szczelnie zamknięta. wcale nie jest powiedziane, że krótka=poród. fakt, jest większe prawdopodobieństwo.

komisja? w jakim celu?

to prawda, jeśli tylko zacznie się akcja porodowa, to nie ma sensu aby wstrzymywali. oby tylko wszystko odbyło się w miarę bezboleśnie.

Jejku mika aż nie wierze, mimo takich przeżyć jesteś taka pozytywna, pocieszasz jeszcze inne dziewczyny. Jesteś po prostu cudowną osoba i zyczę Ci wszystkiego co najlepsze :*

mika dzielna z Ciebie babka !! trzymam kciuki żeby wszystko potoczyło się w takim tempie jak sobie życzysz... :**** !!! pamiętaj że jesteśmy z Tobą, zaglądaj do Nas !!

Niestety dziś kolejny lekarz rozłożył ręce twierdząc że bezdechy senne to nie jego działka: najpierw internista wysłał mnie do laryngologa, ten do pulmonologa (idę w pn) a ginekolog mówi, że na tym się nie zna i też odsyła do pulmonologa.
Ech. Trzeba jakoś przetrwać następne miesiące. Od początku ciąży przytyłam raptem 2kg - ale też i miałam na wstępie pewną nadwagę to mam co zrzucać potem ;-)

Mika - ja mialam troszkę inaczej bo mi wywoływali poród tabletkami i pod koniec oksytocyna i jak mialam 2 cm to mówili że jeszcze daleko, potem jak juz mi się całkiem skróciła to nadal nie mogłam rodzić bo w środku była długa i pozamykana na trzy spusty. Równy tydzień wywoływali.

reklama
mika jesteś naprawde bardzo dzielna i pokłony Ci za to !!!
Często o Was myśle i trzymam kciuki mocno!!!
Życze dużo siły kochana naprawde ... i jesteśmy z Wami!!!

Bachucha pulmonolog musi Ci pomodz, jeśli te bezdechy na tle alergicznym są lub astmowo to znajdzie złoty środek- mam taką nadzieje oczywiście :) oby nie sterydowa ,ale czasem inaczej się nieda.

Lori z Matim miałaś poród wywoływany TYDZIEŃ:szok:?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry