Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) to byłam na wizycie. Moje maleństwo z 6 mm (31.01) urosło do 9 mm (05.02) - 6t6d jakoś wychodzi. Poza tym ten lekarz nie widzi szczególnej potrzeby brania luteiny, ale nie zaszkodzi. Za dwa tygodnie znów do niego idę i obiecał mi już kartę ciąży. Maleństwo widziałam, serduszko mu ślicznie biło, ale niestety zdjęcia nie będzie, bo Pan doktor wpiął sobie do akt. 
.
będzie dobrzeWitajcie Moje Drogie!
Gratuluję Wam Waszych pięknych FasolekNawet nie wiecie jakie macie szczęście,że je zobaczyłyście!
Ja jestem po wizycie u gin -wczorajszej - niestety nie zobaczyłam naszego maleństwa. Względem obliczeń jestem w 7tc i 1d, względem USG wynikało,że jest to 5t i 6d... wielkość pęcherzyka 18mm... Zarodka nie ma, serca nie słychać... Gin powiedziała,że muszę poczekać dwa tyg i przyjść na ponowne badanie, bo być może wolniej się rozwija lub jest to ciąża 'nieprawidłowa'. Chciałam zrobić badania krwi ale one też nie dają 100% pewności,że dziecko się rozwija prawidłowo. Strasznie zmieszana była moja gin a to bardzo dobra lekarka. Powiedziała że wygląda na to że to wcześniejsza ciąża niż jeszcze pokazuje USG. Konsultowałam się dziś z innym lekarzem i w zasadzie powiedział to samo. Martwię się bardzo bo ucieszyły mnie dwie kreseczki,ale pozostaje mi czekać aby mieć 100% pewność. To moja pierwsza ciąża, a co do objawów: odczuwam bóle brzucha, miałam trochę mdłości ale przeszło mi, bolały mnie też piersi które się powiększyły. To dobrej objawy... Trzymajcie kciuki proszę!!!![]()