reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, USG

BRAWO dla kolejnych pięknie bijących serduszek:tak:.

Ja się już doczekac poniedziałku nie mogę... O ile pamiętam to dużo nas w poniedziałek będzie miało nowe wieści :-) Ja to się doczekac nie mogę i się boją, bo ciągle o tym przebytym przeziębieniu myśle... Eh,będzie dobrze, MUSI BYC

reklama
Gratulacje pięknie bijacych serduszek!

Jadzka Ja też w pon mam wizytę. I też sie trochę stresuje bo Ja wciąż na tych lekach p/wymiotnych i przeziebiona już ponad 2 tyg...

karola super!!!!!! to moje pewnie podobne wielkością :-) a swoja drogą jak to mozliwe ze 7 mm dziecko daje mi tak popalic :baffled:

mamusia- hahhahahhaha no własnie jak to możliwe. Mi też pomału się zaczyna w pierwszej ciąży zaczęłam intensywnie wymiotować w 8 tyg. Czekam.

Ja w 7 tygodniu, czyli jutro tylko ze wtedy do tego czasu NIC mi nie bylo a teraz muli mnie bardzo juz z 2 tygodnie non stop :-(

Wczoraj pierwsza wizyta i pierwsze zdjęcie : P2050090.jpg
Fasolinka ma 8mm :) taka mała a już kochana :*

reklama
ja dzisiaj ze względu na przeziębienie miałam nadprogramową wizyte u gina tym razem na NFZ.
Fasolka dzisiaj wyprzedza swoj czas nawet o 4 dni (8 i 3 dni) wiec skoro dwa USG to potwierdziły to zmieniłam swój suwaczek.
Dzisiaj ma juz prawie 2 cm i serce bijące. Niestety krwiak nadal jest, ale jak na moje oko to wydaje się mniejszy. Ten lekarz nie miał porównania no bo go wczesniej nie widział. Oczywiście dalej sie martwię bo dziad jeden nie chce sie wchłonąć.

Anginy na szczescie nie mam, ale gardło zaczerwienione. Mam płukać i brac ziołowe tabletki do ssania. W domu leżę do piątku i mam się wygrzewać.

Do góry