Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kademi- trzymam kciuki za jutro no podłozył sobie rączkę, ja też tak lubie leżeć Wygląda jak miniaturka tatusia, więc przynajmniej jakieś nawyki ma po mnie
Wróciłam od lekarza i tak:
U mnie wszystko ok, wyprosiłam lekarza i zrobił mi usg a nawet męża zawołał co by popatrzył ( na NFZ to się rzadko zdarza). Mała oficjanie i ostatecznie potwierdzona ale za to dziś twarz nam schowała za rączkami i tyle było z oglądania twarzyczki rączki zacisnęła w piąstki i tyle nam pokazała niestety żadnego zdjęcia nie mam żeby się pochwalić.
Dzis gin pobrał mi wymaz na GBS i od razu zawiozłam do laboratorium, za jakąś godzinkę moja mama podejdzie odebrać wyniki jak zwykle w moczu mam jakieś przeziębienie ale kazał się nie przejmować a położna przywitała mnie słowami " jeszcze tak z dwa tygodnie i możesz spokojnie rodzić". TO JUŻ??
nadia zrozumialas ok kiedy wyniki ??? bo z tego co kojarze oni musza ta bakterie jakos tam wyhodowac czy cos nie znam sie na tym... ale mi babka powiedziala zeby bylo miarodajne to trzeba 48h
przy oddawaniu Pani powiedziała że za 30 minut będzie , ale nie miałam czasu czekać, wiec mama w wolnej chwili podejdzie. Nie słyszałam nic o hodowaniu bakterii.