K
_karolina
Gość
nadia- super 
Kademi- meldowała się już?
Kademi- meldowała się już?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
droga musi byc calkowicie zamknieta zero dostepu do dziecka to wtedy wiadomo ze sie nie zarazi... ale jesli bedzie cc juz na rozwarciu to wtedy juz jest ryzyko ze bobas sie zarazil

I jak zacznę rodzić lekarz poprosił, żeby Mu smska napisała, że się zaczęło i że jadę do szpitala.
, tylko mam jedno pytanko - sprzątanie rozumiem, sex oooo to bardzo rozumiem, ale magnez? To też przyśpiesza? 
Ja się nie znam, lekarzem nie jestem więc skoro tak mówi to może coś w tym jest