reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Melduje że wszystko pięknie :)
Moje żyjatko ma 5,32 cm OGROMNE :)
Fikało rączkami i nózkami jak szalone .
Wszystkie pomiary wyszły idealnie !!!

Miałam dziś strasznie dużo stresów od rana opowiem na głownym pożniej bo ide spac na godzine.
Fote też pożniej pokaże :)

reklama
gratulacje:) 16 zdjęc:) to naprawdę się musiałaś jarać;)))
A jak się film podobał? bo mi baaardzo:)

No tak, szczerzyłam się do tego monitora jak głupi do sera więc gin był rozbawiony i bardzo hojny :-p

A Django... Myślałam, że nic mi się nie spodoba tak ja Bękarty Wojny, ale się myliłam :-D Kocham Tarantino!!!

Gratuluje udanych wizyt!
U mnie też wizyta przebiegła pozytywnie. Maleństwo urosło do 23 mm (co odpowiada 9 tygodniowi ciąży), więc jest wszystko w normie. Posłuchałam serduszka i omal się nie rozkleiłam. Zdjęcia niestety nie będzie, bo Pan doktor nie jest hojny w rozdawaniu pamiątek, ale w tym tygodniu skocze jeszcze do mojej Pani doktor to będę miała jakieś fajne ujęcie. :-D

Wymusiłam przy okazji założenie karty ciąży (Pan doktor mówił, że najwyższa pora, a położna chciała jeszcze poczekać) i mam :-), ale jak mi położna wyskoczyła z tekstem "bo to jeszcze wczesna ciąża" miałam ochotę ją 0shoot.gif. Mam złe skojarzenia z terminem "wczesna ciąża", serduszko jest, bije, dzidziol rośnie - na kartę zasłużył i tyle:tak:.

I za dwa tygodnie znowu...
Wyniki muszę zrobić na toxo i pozostałe :D (poza różyczką, bo przechodziłam w dzieciństwie, więc Pan doktor uznał, że nie trzeba).

Ja dzisiaj w końcu odbyłam wizytę u mojego lekarza prowadzącego. Sympatyczny, rzeczowy, biorę go :)
Zlecił mi genetyczne, dodatkowe badania na krew, mocz plus grupa i cytologia.
Książeczka ciąży założona :-)

reklama
Do góry