reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Ja dziś po drugiej wizycie. Póki co mój Orzeszek rośnie prawidłowo. Ma 0,5 cm i mój gin mówi, że na dzień dzisiejszy ma jedynie 2 dni opóźnienia. ;-) Widziałam bijące serduszko i naprawde mnie to rozczuliło... coś wspaniałego!!! Ufff uspokoiłam się w każdym razie i wyluzowałam. Kolejna wizyta w przyszły piątek. Do 9 tyg mam mieć kontrole co tydzień co nie ukrywam baardzo mnie cieszy.
A poniżej przedstawiam wam mojego Orzeszka. Tym razem nie zapomniałam poprosić o zdjęcie :-p

IMG_0486.jpg

Załączniki

• IMG_0486.jpg
    IMG_0486.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 204
Ostatnia edycja:
reklama
Soniafka gratuluję szczęśliwej wizyty! Cieszę się, że wszystko w porządku:happy2:

Ja dziś miałam pierwszą wizytę. Normalne badanie ginekologiczne, cytologia. Nic się nie dowiedziałam jeszcze, dostałam na razie skierowanie na USG. Termin USG póki co dopiero 30 stycznia, ale będę próbowała przełożyć na przyszły tydzień. Pani doktor powiedziała jedynie, że macica jest rozpulchniona. No nic, muszę cierpliwie czekać. Może betę zrobię, by się uspokoić. Trzeba być dobrej myśli:happy2:

Ja dziś po drugiej wizycie. Póki co mój Orzeszek rośnie prawidłowo. Ma 0,5 cm i mój gin mówi, że na dzień dzisiejszy ma jedynie 2 dni opóźnienia. ;-) Widziałam bijące serduszko i naprawde mnie to rozczuliło... coś wspaniałego!!! Ufff uspokoiłam się w każdym razie i wyluzowałam. Kolejna wizyta w przyszły piątek. Do 9 tyg mam mieć kontrole co tydzień co nie ukrywam baardzo mnie cieszy.
A poniżej przedstawiam wam mojego Orzeszka. Tym razem nie zapomniałam poprosić o zdjęcie :-p

Zobacz załącznik 604689

Gratulację :) ślicznie :)

Ja też dziś po wizycie mój bąbel ma 17,8 mm wszystko oki :) Muszę tylko wyjaśnić toxo bo jakies mi wyniki wyszły nie tak bo toxo IgG miałam 48, 2 gdzie wynik ujemny <7, 2 a IgM 3, 86 czyli juz dobry..Sory że rzadko zaglądam ale jestem jeszcze z dziewczynami z 2011 roku.

Załączniki

• ba.jpg
    ba.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 111
ankusch patrze na te suwaczki i porownuje mój co ma dziś zaczać 7TC, u Ciebie jest te 5 dni wcześniej, a za dwa dni (na USG ) bym tak bardzo chciała zobaczyć takiego ślicznego ludzika jak u Ciebie :-D Moze bede widziałam coś więcej niż małą kropkę :tak:Ty to zdjęcie masz full wypas :tak: sie napatrzeć nie moge :sorry2::-p

reklama
Ankush, gratuluje udanej wizyty, duży już ten twój bąbel. Nie moge uwierzyć w to jak dużą różnicę robi tydzień. Mam nadzieję, że w przyszły piątek moj Orzeszek będzie wyglądał podobnie :tak:

Do góry