reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Super czytac same dobre wiesci, ja ostatnia wizyte mialam 4.06 a nastepna 23 albo 25.06, wszystko bylo ok tylko na skurcze i twardy brzuch dostalam luteine 2x1 bo jednak lekarz stwierdzil ze co 5, 10, 15 min chociaz nieregularne to za czeste, a mialam tak wieczorami, i chociaz szyjka 31mm to luteina ma byc:] a maly mial 640g :)

zastanawia mnie ze czytam u was co i jak z lozyskiem a mi nigdy lekarz o tym nie wspomnial, musze dopytac!

reklama
byłam na wizycie we wtorek, miałam usg, badanie szyjki i wywiad.
i uwaga! nadal nie wiemy kto mieszka w środeczku :)
wydaje mi się, że jestem tutaj na forum w naszym wątku rekordowiczką w tym temacie :)
szyjka w porządku - dobrze ponad 4 cm.. - dokładnie nie pamiętam.
do tego zostało też już postanowione ostatecznie - będzie cc.
maleństwo z OM było w 27tc3dni a z usg 28tc2dni a z przekroju główki 29tc :) ;)
aczkolwiek nie znam się, więc nic nie mówię :)

reklama
Choco o matko jeszcze nie wiecie?:szok: maly uparciuszek wam rosnie:D a kiedy nastepna wizyta? Najwazniejsze, ze wszystko dobrze:)

Do góry