M
milionka
Gość
Katjusza bardzo duży! to już pewnie jak się wierci to już daje się we znaki 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
laaaal prawie 2kg!! jak mozesz i pamietasz napisz ile w ostatnich tygodniach wazyl, chcialabym zobaczyc w jakim tempie tak uroslmy też po wczorajszej wieczornej wizycie. Młody podgonił trochę wzrost (uff) i skoczył na wykresie powyżej połowy, z czego bardzo się cieszymy bo może ten ostatni spadek wzrostu to tylko incydent. Teraz waży ok 1900g. Szyjka w normie, ułożenie nadal poprzeczno-skośne głową do góry. PIerwsze badania oksytocynazy wykazały, że przyrost jego wagi jest raczej "reguralno-powolny", w przyszłym tygodniu kolejne, mam nadzieję, że zmieścimy się w widełkach i z łożyskiem będzie wszystko okej ;-)
laaaal prawie 2kg!! jak mozesz i pamietasz napisz ile w ostatnich tygodniach wazyl, chcialabym zobaczyc w jakim tempie tak urosl
Katjusza bardzo duży! to już pewnie jak się wierci to już daje się we znaki![]()
to moje dziecie w 1,5miesiaca to co Twoje w miesiac, tak mniej wieciej, bo jak bylam w PL to wazylo ok.500g, a teraz wazy ok.1300
nie ma miedzy nami duzej roznicy, niecale 2tygodnie, a jakNatalka przybierala? i ile miala przy urodzeniu?
a widzisz, mi lekarz mowil ze ok.3kg dziecko a jak moja sie urodzila to 2540Natalka też przybierała ładnie w tym czasie a na koniec przestała ale pamiętam, że w 36 tygodniu ważyła już 3000g a urodziła się z wagą 2620 i dlatego mam wrażenie, że to ważenie to czysta przypadkowa ;-)
dlaczego Maks w 5 dni starszej ciąży ważył 1362 
2kg to strasznie dużo. Albo strasznie dużo się ten lekarz rypnął. Umrę z ciekawości co tam u mnie w brzuchu rośnie.