Aia- no na obrót już faktycznie ostatnia chwila, ale kto wie, kto wie, dzieci lubią zaskakiwać... a nawet gdyby miało być CC- znam dziewczynę która pierwsze dziecko rodziła CC właśnie ze względu na pośladkowe położenie, a drugiego dzidzia urodziła normalnie. Wszystko przed tobą;-):-) ważne żeby urodziło sie całe i zdrowo, a jak to już potem przestaje mieć znaczenie!
Danuś- Niko rzeczywiście malutki. Fajnie, chce ułatwić sprawę mamusi
Exotic- cóz można napisać, teraz odchudzać się już i tak nie da, postaraj się myśleć o tym jak po porodzie będziemy tu wspólnie wszytskie walczyć o sexy figurki

Masz super męża któremu się podobasz, powiedz mu żeby ci często o tym przypominał to i humor będzie lepszy:-)
Cornelka- na tym etapie antybiotyk już nie szkodzi tak bardzo, głowa do góry

biedna tylko ty że się tak męczysz:-(
Ja też dziś po wizycie, miałam KTG na którym miałam jeden silny skurcz. Potem badanie na fotelu, szyjka mi się skróciła, rozwarcie na opuszkę, tylko głowa wyyyysoko. Poza tym wszystko gotowe na poród. Z tej racji mam się stawić na kolejne KTG już w czwartek (wcześniej była mowa o kolejnym poniedz), bo moja gina taka zapobiegliwa. Ale powiedziała że na upartego to może ten poród jeszcze ze 3dni poczekać, ale że już tak ładnie wszystko przygotowane że mogę rodzić i dziś w nocy- ale wolę nie, muszę się w środę obronić jeszcze

zresztą, co ja się łudzę, pewnie znów przenoszę i tyle