Noelle1986
Fanka BB :)
Alfa - trzymam kciuki kochana!Decyzja nalezy do Ciebie,ja bym sie chyba zdecydowala na amniopunkcje bo do konca ciazy zwariowalabym z niepewnosci. Ale musi byc dobrze!!!i tak tez bedzie !
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak zapytalam czy to napewno to, to pani dr powiedziala, ze tego co tam jest nie mozna z niczym innym pomylić 
ok rozumiem ze czasami jest 100% pewnosci ale tu w przypadku kiedy dziecko nie ma 10cm to sorry ..Czytaliscie o kobiecia ,a raczej babci ,ktora urodzila swoje pierwsze dziecko ? jak znajde to wkleje kobieta starala sie latami i nawt nie wiedziala ze jest w ciazy ...,a nastolatka ktora przyszla z bolami do lekarza okazalo sie ze rodzi ,,,a ja tylko brzuch bolal ciekawe jakie badania robily .....Ja jak latalam tak od lekarza do lekarza to 2 ciaze stracilam w tylku mam tych lekarzy i ich wyksztalcenie ide bo musze miec papierki do odebrania porodu ...z synem do lekarza poszlam w 6 miesiacu i zdrowy jak byk
eh ale sie wkurzam nie cierpie badan wejdziesz do szpitala z bolem glowy to wyjedziesz na wozku 

itp....Alfa wszystko bedzie ok ;-)