reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza

cześć dziewczyny
Famale trzymam kciuki i daj znać po wizycie :-)

ja miałam przeczucie ,że to synuś będzie ,no ,ale nigdy nie wiadomo.;-)
będziemy mieć teraz parkę :-):-)
ja też znów przeziębiona :wściekła/y:

reklama
Ja tez ma wizyte 20-12.
Jak przeszli mu.zwpalenie spojowek to teraz znow jestem chora... Tym raxzem caly weekend lecze gardlo i dzis 1 dzien urlopu wzielamzeby jeszcze polezec i pogrzac sie w lozku. Po poludniu ide rylki do lekarza na osluchanie czy mi cos w plucach nie gra....

Korci mnie żeby zrobić sobie prezent na Mikołaja i iść nadprogramowo na USG! w którym tyg tzn od którego robi się to szczegółowe ? z Maja byłam w chyba w 22 tyg.

asia u mnie przez przypadek z tą płcią wyszło bo byłam na zwykłej wizycie
no i leżę na fotelu i gadamy o pierdołałach i ja mówię do mojego gina ,że chcialabym poznać płeć.
a on na to , że w takim razie zaprasza na leżankę.
i zrobił szybkie USG po 30 sekundach powiedział ,że musimy znaleźć imię dla synka :-)
jestem taka szczęśliwa :-):-)
akkm pewnie ,że sobie zrób

Ja mam wizyte 10 i 12 grudnia:) jednego z lekarzy bede molestowac bo chce serce zobaczyc co by się przestac denerwowac...

Framama po cichu gratuluje, ale pewne bedzie dopiero na półmetku :) U mnie jeden gin powiedział, ze kąt nachylenia świadczy bardziej o dziewczynce, a drugi orzekł ze chłopak bedzie...wiec nie ma pewnosci :) musze czekac do 10 stycznia:)
Jakoś mnie ta data nastraja pozytywnie, bo to 5 rocznica śmierci mojej przyjaciółki i wiem ze bedzie dobrze...

reklama
Zapominajka, WEŹ NIE KRACZ! To dopiero gówniana sytuacja, bo nie można kupić nic charakterystycznego... Ja jestem prawie w stu procentach przekonana, że będzie tak u mnie :-(

Do góry