Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zazrdoszcze jej i tym bardziej chyba wrócę z pracy i pójde od razu spać, zeby już było jutro;pDzięki dziewczyny za kciuki:-) Wczoraj byłam tylko na rutynowej wizycie- badanie,waga, ciśnienie jak zawsze niziutkie 90/60 i tylko na momencik podejrzała na USG czy serduszko bije. A już profesjonalne połówkowe mam 14 grudnia w piątek i wtedy powiem może kto tam we mnie siedzi:-) czekam niecierpliwie i już odliczam godziny...
Dziewczyny a któraś z Was musi chodzić do endokrynologa? Bo ja mam nieco podwyższone TSH... Ma któraś to z Was? musze leki brać do końca ciąży....eh

wikki...dobrze będzie, odpoczywaj!
ja W KOŃCU idę jutro...W KONCU
to czekanie mnie dobijało, po 9 moze bede wiedziec kto we mnie zamieszkuje i z radoscią dierżyć w ręku l4bo już serdecznie dość amm tej pracy i poza tym zmęczona jestem pzreokrutnie siedzeniem w tej pracy,a stresowaych sytuacji też nie brakuje
poza tym moja przyjaciółka dziś o 3.30 urodziła synka Kubusiazazrdoszcze jej i tym bardziej chyba wrócę z pracy i pójde od razu spać, zeby już było jutro;p