reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Zapo tu chodzi o to ,że jak stale dostarczam sobie cukier w takich ilościach ,codziennie może (ale nie musi) utrzymywać się stan z podwyższonym cukrem i tu nie chodzi o to jednorazowe badanie po wypiciu glukozy,ale o całokształt.
przed ciążą cukier na poziomie 70-80.
Asia ja też :)

citrus bardzo Ci dziękuję ,bo ja nie wiedziałam jak to powiedziec. A Ty tak prosto, zrozumiale.
wiecie jak ja się wczoraj czułam u tego lekarza, jak powiedział wolałbym ,żeby miała Pani niższy cukier. a ja myślę : Jest Pani gruba jak świnka ,więc co się dziwić. Wiem ,że to tylko moje chora głowa ,ale czasem to ja już siły nie mam do siebie samej.

a wczoraj mega płaczliwy dzień ,najpierw Marcinowi w rękaw ,później u doktora. szok! nie mogłam się powstrzymać. :szok:

ja zaliczyłam dziś,mocz,krew,glukozę...wyników nie mam bo u mnie to jak za dawnych lat ,krew pobierają z żyły i wyniki dopiero jutro.pierwszą godzinę cały czas starałam się nie myśleć że chce mi się rzygać ale ledwo mi się udało,słabo mi się robiło non-stop,pot mnie zalewał zimny i ciepły,ale drugą godzinę było coraz lepiej:-) wyniki dopiero jutro,ale ja wizytę mam dziś:szok: jeszcze zaliczyłam kontrole szyjki,skróciła się o 0,5 cm,więc za dwa tygodnie znowu kontrola i być może pessar.przy okazji podejrzałam Kacpra i dziś leżał pupą w dół:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry