reklama

Wizyty u lekarza

reklama
leże,leże,tragedii nie ma bo mam 3 cm ale miałam 5 cm i ciągle się skraca,więc jestem na obserwacji.w pierwszej ciąży bez szwu się nie obyło,ale teraz że skraca się wolniej to tak odwlekają:baffled:

gratuluje udanych wizyt
noirel- dobrze ze kontroluja, w razie co szew zaloza, ale trzymam kciuki by jak najdluzej albo wogole nie bylo takiej koniecznosci
Zapominajka- super ze cukrzycy brak

ja dzis tez po wizycie u mnie wszystko pozamykane szyjka dluga, ktg dobre, serduszko bije super, mala nawet obudzila sie w czasie badania i zaczela wariowac w brzuchu :) pobrali mi mnostwo krwi, a na nastepnej wizycie zastrzyk ze wzgledu na grupe krwi, a i jeszcze pytalam lekarza dlaczego w okolicach pepka mam prawie brak czucia w brzuchu a on ze to normalne i wroci mi czucie, ze ze wzgledu na rozrost brzucha

reklama
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i cieszę się, że nie macie problemu z cukrami:-)
Nia mam pytanie do ciebie. Masz pewnie grupę krwi RH minus i stąd ten zastrzyk tak? Czy to Twoja kolejna ciąża? czy pierwsza? bo ja też mam RH minus i nikt o zastrzyku nie wspominał:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry