reklama

Wizyty u lekarza

reklama
hmm mi się wydaje że wyszło mi 147 i powiedział że jest oki,ale już sama zgupiałam,a dopiero za miesiąc dostane wyniki na papierze:szok: ale patrze teraz na necie i też piszą że norma to 140...

Ostatnia edycja:
norma to 140 wyniki powyżej do 200 świadczą o nietolernacji glukozy i trzeba uważać, zgłośić się do poradni stosowac dietę , mierzyć poziom cukru, wyniki powyżej 200 to już poważna cukrzyca i wtedy już dają insulinę. Wyników powiedział, że nie powtarzac , dopiero 6 tyg po porodzie, może datego , ze to jednak dużo glukozy do wypicia i przy nietolerancji to niedobre dla matki i dziecka

ojej Wiolonczela to nie za fajnie....
ale nic się nie martw, najwazniejsze ,że wiesz już i wiesz co masz robić ,aby dziecko było zdrowe i bezpieczne.
warto poświęcić wszystko dla tej małej istotki.
Wiolonczela trzymam kciuki.

Ja mam jutro wizyte :)

Musze z lekarzem pogadac, bo swedzi mnie coraz bardziej ciało, brzuch, stopy, kostki i nog, dłonie, rece ponizej łokcia...i tak od 3-4 dni.. wariuje po nocach, spac nie momge....zazynam sie drapac do krwi.. grrr

już po doktorku :)
Dziś jakiś inny mnie badał, nie moja młoda doktor Hela tylko facio, starszy, bardzo zabawny.
Moje drętwienie rąk spowodowane jest zbieraniem się płynu w nadgarstkach i powinno ustąpić do 10 tygodni po porodzie, jak się pogorszy to mam się zgłosić na jakiś zastrzyk. Badanie siku w normie, ciśnienie trochę się podniosło z 90/60 do 100/64 ale to pewnie dlatego że musiałam iść na nogach do przychodni bo M. nie mógł wziąć wolnego. Lara leży głową w dół, serduszko bije pięknie i czysto, ogólnie zdrowa mama zdrowa córka :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry