Kasienkadg
Fanka BB :)
Framama - a to nie czasem brzuch ci twardnieje? Bo to daje uczucie takiego wlasnie ciagniecia w dol i ciezko sie przy tym poruszac...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
dziewczyny trzymajcie się ! proszę się nie dawać. i walczymy do końca!
kartagina zaintersowałaś mnie wypowiedzią ,żeciągle Cię boli krocze i nie wiesz co będzie. kurcze mnie też boli i jakoś brzuch ciągnie do dołui na dodatek pojechałam do g.mokotów kupić przyjaciółce prezent (upatrzony) i nie mogłam dojść z garazu do sklepu bo tak mnie coś bolało. masz na to jakąś teorię?
Nia a jak u Ciebie objawiaja sie te skurcze? masz na mysli twardnienia brzucha? mój lekarz jest zdania ze szyjka nie moze sie wydłuzyc, to jedynie błedy w pomiarach, mi brzuch dzisiaj twardnieje od rana co kilka mintez mnie to martwi ale lekarze mowia ze takie twardnienia moge odczuwac juz do konca, tym bardziej ze mam je od 25tyg
dziewczyny trzymajcie się ! proszę się nie dawać. i walczymy do końca!
kartagina zaintersowałaś mnie wypowiedzią ,żeciągle Cię boli krocze i nie wiesz co będzie. kurcze mnie też boli i jakoś brzuch ciągnie do dołui na dodatek pojechałam do g.mokotów kupić przyjaciółce prezent (upatrzony) i nie mogłam dojść z garazu do sklepu bo tak mnie coś bolało. masz na to jakąś teorię?
Nia a jak u Ciebie objawiaja sie te skurcze? masz na mysli twardnienia brzucha? mój lekarz jest zdania ze szyjka nie moze sie wydłuzyc, to jedynie błedy w pomiarach, mi brzuch dzisiaj twardnieje od rana co kilka mintez mnie to martwi ale lekarze mowia ze takie twardnienia moge odczuwac juz do konca, tym bardziej ze mam je od 25tyg