reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Julka, Olga, Noirel gratuluje udanych wizyt:) Ja byłam wczoraj, Mała szybko rośnie, waży już 1951g :szok: (30 tc i1d). Gin. się mnie pytała ile ja ważyłam jak się urodziłam ( 3850g) i powiedziała, że tu może być podobnie, mój A. ważył 3900g i moje rodzeństwo tez małe nie było. Ogólnie ciąża wygląda na 32 tc więc niby z usg. termin przesunął się na 14.05, a wg OM 29.05... szczerze to wolałabym ten termin z usg ale zobaczymy czy Dzieciaczkowi będzie się spieszyło na ten świat czy nie. Co do mnie to na wizycie miałam wysokie ciśnieni 163/89... i niby wypisała mi recepte i kazała dzwonić jakbym w domu dalej było takie wysokie ale tak jak się spodziewałam w domu zeszło do 130/85- czyli dla mnie norma.. ja nie wiem dlaczego ale zawsze jak jestem u lekarza to sie denerwuję i nie potrafię tego opanować, a potem mi takie ciśnienie wychodzi.. :baffled:
Kolejna wizyta za 4 tyg- 16.04 :-)
Pozdrawiam wszystkie Mamusie:-)

OOO duże Wam krasnalki rosną dziewczyny. :-D
Kolorowa nie przejmuj się ja też tak zawsze z tym cisnieniem mam. U mnie kawałek od przystanku do poradni i jak się dobrze przejdę to od razu ciśnienie rośnie a położna ledwo próg przekroczysz zaraz Cię na badanie zwija no to nie dziwne że cisnienia są spore u lekarza:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry