reklama

Wizyty u lekarza

Ewelinkaam- Ja chyba też wolałabym żeby w okolicach 3kg się urodziła ale to już chyba nie możliwe...:-D Boję się żeby tylko ponad 4kg nie urosło, bo chcę sn rodzić...
Natalia- no właśnie ja mam tak samo, wchodzę od razu mierzą, ważą itd. z przystanku idę jakieś 5-7 min więc ciśnienie podskoczy, samochodem mi się nie opłaca jechać, bo lekarz w centrum i parkowanie graniczy z cudem:dry: ale przyznam, że tym razem miałam na prawdę wysokie...
Mam do Was pytanie- czy ginekolog zalecił Wam wizytę u internisty? Bo mi wczoraj gin. powiedziała, żeby się wybrać ale przy tym całym zamieszaniu z ciśnieniem, nie zapytałam się właściwie po co mam do niego iść..? Ta ciąża chyba na prawdę ogłupia.... :baffled::crazy:

reklama
Wszystkim wizytujacym wczoraj gratuluje dobrych wiesci!

Ja wizytuje co 2 tygodnie od poczatku III trymestru.I na kazdej wizycie mam ktg,usg i badanie dowcipne.Za to cisnienie jak u snietego zolwia-przez cala ciaze.Chyba syndrom bialego fartucha nie dziala jak powinien...:-)

Dzisiejsza wizyta ok.Szyjka sie skraca bo mala napiera na nia glowka(dobrze czulam...) ale bez rozchylow.Teraz 1,5tyg mam polezec i poodpoczywac,za 2 tygodnie wizyta ze wszystkimi wynikami i pozniej mozna rodzic :-) Organizm moj rzeczywiscie ostro sie do porodu przygotowuje ale trzeba poczekac na Malizne.Wazy jakies 2300-2400g i wszystkie wielkosci sa jak najbardziej w normie.Buzi.oczywiscie,nie pokazala :-D za to ma ponoc dlugie nogi i bardzo proporcjonalna glowke :tak:
Najwazniejsze,ze sie objem na swieta ;-)

Kolorowa gratuluję udanej wizyty, a ciśnieniem się nie martw, ja mam to samo, jakiś czas temu miałam 140/100 :szok: ale to syndrom białego fartucha, w domu za to mam czasem az za niskie bo 105/50. Ginekolog wysłał do internisty tak profilaktycznie, żeby Cie osłuchał sprawdził czy wszystko w porządku.

Mdła super wieści :) dzidzie rosna jak na drożdzach :)

gratuluje udanych wizyt

ja dzis tez bylam u poloznej i lekarza, ktg wykrywa wprawdzie spore skurcze, ale szyjka jeszcze w miare, wszystko pozamykane wiec mam nadal brac magnez i buscopan, jakby co wtedy sie zglosci
dostalam tez skierowanie do szpitala na nastepny czwartek na badania gdyz wtedy tez bede miala planowana i ustalana cc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry