reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wizyty u lekarza

flądra, citrus wielkie gratulacje!!!

A ja dołączam zdjęcie

Załączniki

• usg 9w6d.jpg
    usg 9w6d.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 102
reklama
Mavika, cudny dzidziuś :)

Mnie dzisiaj lekarz robił USG przez brzuch, ale że mam lekkie tyłozgięcie, nie było zbyt dobrze widać, więc zrobił dowcipne :)

oj dziewczyny ale wy macie juz super zdjecia! kurcze ja nie moge sie doczekac mojej wizyty...na co musze jeszcze 3 tyg czekac.. oj strach mnie oblewa czy aby wszystko wporzadku z moja Kijaneczka:)

reklama
jestem dziewczyny.
Uff...!!! wszystko dobrze! Maluszek ma sie świetnie, prezentuje sie jako 6,92cm,serducho 145u/'. :D Natomiast ja prezentuje sie marnie- w gardle wyrosl mi jakis kaktus czy inna chole.... , stan podgorączkowy ,katar mnie zalewa..... ale co tam,wazne ze maluszka to nie rusza!:D

Dostalam zwolnienie ,bite 3 tygodnie:D

Do góry