reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza

Cześć Dziewczynki :)
Bardzo dziękuje za pocieszenie :tak:
Pozostaje mi cierpliwie czekać, ale już bym wzieła moje Słonko na ręce i przytuliła :tak: jak każda z nas :) A co do sposobów...to wszystkie wykorzystuję ;-)
A z tą wagą to też słyszałam że jest różnie..koleżance wyszło z usg - tuż przed porodem ponad 3 kg a urodziła maleństwo 2900.

Miłej niedzieli zyczę !

reklama
Magda no dokładnie. Tylko nas nastraszyłaś na głównym, ja myślałam, że coś jest nie tak, że co ś sie stało... a tu poprostu maluszkowi sie nie spieszy:-D
Nic sie nie martw, najważniejsze że zdrowiutki:tak:
Ja mam termin wg. @ na 22 a wg. USG na 16 ale już czuje że niema szans na żadną z tych dat.. :no: Podejrzewam że przenosze ito grubo, niewiem czemu ale jakoś tak czuje.

no widzisz Asmodis a ja już sama niewiem co bym chciała... Bo z jednej strony chciała bym mieć już małą mikołaje na święta w domku, już mam dla niej nawet taką sukieneczke slicznę przygotowaną... zaś z drugiej strony wtedy już dietka.. karpik i inne smakołyki będą na mnie tylko patrzeć i mi machać:-D a mi bedzie slinka ciekła...
Najbardziej jednak boje sie że mnie złapie dzień przed wigilią... wtedy to już totalna klapa by była:-(Święta w szpitalu, no chyba najgorsza z możliwych opcji.
No ale ja sobie moge gdybać i marzyc, a malutka itak zrobi co che;-)

powiem Ci ze jesli chodzi o swieta to mam tak jak Ty...jesli mi sie uda donosic to znajac moje szczescie w wigilie bede w szpitalu a tego najbardziej bym nie chciala, juz wole byc na diecie niz w szpitalu...ale to i tak nie zalezy od nas

Heh to ja sie wylamie bo powiem Wam ,ze chetnie dzien przed wigilia wyladowalabym w szpitalu.No a najlepsza opcja to chyba zeby wyjsc dokaldnie w wigilie do domu.U nas w domu ja bardzo duzo robie i nie spodziewam sie taryfy ulgowej w tym roku.Wole spedzic chyba juz swieta w spokoju z maluszkiem niz zapierniczac jak dziki osiol.Normalnie oczywiscie uwielbiam swieta ale w tym roku myslec mi sie nie chce o szykowaniu wszytkiego na stol z brzuchem :sorry2:

Magdalenka Ty sie nie martw :-) najwazniejsze ze wyniki masz dobre :tak:dzidzia i tak przyjdzie kiedy zechce nie zaleznie od tego co wykaze usg :tak:

A ja sie musze przyznac szczerze ze dalabym wszystko zeby na swieta byc w domu z Kruszynka :tak: wigilia,choinka, prezenty i ta bliskosc wszystkich to najcudowniejsze co moze byc :tak: nie zamienilabym tego nigdy tym bardziej ze na swieta przyjezdza moja siostra, no i Karola bym zostawila samego w domu :-(
Co to to nie ;-)

Aneczka :szok::szok::szok: no szok normalnie. Siedze i nie wierze w to co czytam, ale zas nie dziwie Ci sie, skoro musisz wszystko zrobić sama w domu, to już wiem czemu byś wolała wigilie w szpitalu być:-D
A weź olej wszystkich i nie rób nic, albo niech wszyscy pomagają, przecież z dużym brzuchem to nie tak łatwo i miło latac od rana do wieczora przy garach...
No ale czasem nasi bliscy (a zwłaszcza płci męskiej) tego nie rozumieją..

reklama
No i tu Cie znowu zdziwie Ataata bo maz rozumie chyba najwiecej ale za to moja mama chyba nie bardzo.Zawsze jak cos trzeba ugotowac a zwlaszcza jak trzeba tego zrobic duzo i dobrze to pada na mnie:baffled::sorry2: Szlag mnie trafia bo faktycznie moglabym olac ale wtedy mama sama niewiele zrobi i co to za wigilia bez dobrego jedzonka.Dlatego jak pisze chyba najlepiej jak wroce na sama wigilie do domu albo urodze wczesniej.No ale widze ,ze mocno zmieniamy watek wiec juz stad uciekam;-)

Do góry