reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

Edda, Eve super wieści :-) Pięknie Wam rosną maluszki i najważniejsze, że zdrowe.

Mój gin ostatnio chwalił mi się, że prawie idealnie trafił dziewczynom z wagą - jednej pomylił się o 20g a drugiej o 17. Także zdolny z niego gość haha

reklama
Mnie ostatnio jeszcze kazał przyjść za 4 tygodnie (to będzie 27.12), ale koleżanka, która jest w 33/34 tygodniu ma kolejną wizytę za 3, więc pewnie mnie też teraz powie, że kolejna wizyta za 3 :-)

Ale fajnie, że Wasze bobaski już takie duże. Moja 10 dni temu ważyła 1500g i powiedział, że jak się urodzi to będzię 3500g.

Ostatnia edycja:
Karolina w dużej mierze dokłądność zależy też od sprzętu i umiejętności lekarza, a w książce było napisane że dziecko na końcu przybiera nawet 200-250g tygodniowo więc to jest możłiwe że w 4 tygodnie przybyło 0,9kg dziecku ;-)

eda,eve gratuluję udanych wizyt, oby tak dalej! :-) ja mam za tydzien i się doczekać nie mogę!

witam wszystkich :)
mam takie pytanie ile wasze dziecko wazylo w 30 tygodniu ? bo ja sie przerazilam bo pierwsze dziecko urodzilam w 40 tygodniu 2830 drugie 3300 a terazdziecko w 30 -31 tygodniu 2870 :szok: a szyjka bez zmian 2,4 :)

Daria jak byłam w 29tyg to Maja ważyła 1,8kg i gin powiedział że jest dosyć duża, mysle że w twoim przypadku się pomylił o bagatela 1kg :tak:

lekarka mierzyla dwa razy;/ wymiary pasowaly na 35 tydzien ;/ ona na ostatniej wizycie mówiła mi ze dziecko duze;/ ja mowie do niej ze ja nadie urodzilam w 40 tygodniu 2830 dla mnie to jest szok lekarki tez :-Dmowi ze jak dalej tak bedzie przybierac to 4 kg do porodu ale moze mniej bedzie przybierac i ja sobie tak mysle czy nie po tych witaminach bralam femibion a teraz biore prenatal dha i chyba odłożę wyniki mam dobre

reklama
Do góry