porannakawa
Fanka BB :)
Agak no piekny brzuszek
Qrde jakie wy laski wszystkie jesstescie 
Co do zamknietego watku jestem za
juz sie tu troche znamy , po drugie mniejsza grupa nas bedzie miala dostep a nie kazdy kto tylko sie zaloguje. Byla ostanio na ktoryms watku akcja ze dziewczyna poslugiwala sie pozniej na FB zdjeciami dzieci dlatego mysle ze chyba lepiej dmuchac na zimne.
Traktorzystka super waga sie szykuje, tak w sam raz
Yezu a ja jutro USG az sie boje ile ta klucha wazy
Qrde jakie wy laski wszystkie jesstescie 
Co do zamknietego watku jestem za
juz sie tu troche znamy , po drugie mniejsza grupa nas bedzie miala dostep a nie kazdy kto tylko sie zaloguje. Byla ostanio na ktoryms watku akcja ze dziewczyna poslugiwala sie pozniej na FB zdjeciami dzieci dlatego mysle ze chyba lepiej dmuchac na zimne.Traktorzystka super waga sie szykuje, tak w sam raz

Yezu a ja jutro USG az sie boje ile ta klucha wazy

na taka lekarke trafilam ze ehhhh.... pierwszy raz chyba .Cala wizyta to jakas porazka nie dosc ze pol godziny spoznienia to babka jak robot mowila..
Tu prosze sie polozyc ...tu nogi...pach pach po badaniu ...szybkie USG pach pach dziekuje
Qrde ale ja tu z cukrzyca ..cholestaza ...ja wezwanie na wywolanie chce na papierze itd ...ehhhh
bo stwierdzila ze cukrzyca ani cholestaza to nie koniec swiata i nie mozna sobie tak przysjc i chciec na 7 bo wyniki mam bardzo dobre
Szyjka ma 1,5 cm mam nadzieje ze samo sie zacznie 5 albo 7 
).
.
. A tak ogólnie wszystko dobrze, długością szyjki mogłabym się podzielić z innymi