mb89
Fanka BB :)
mamaktosia to nosisz pod serduszkiem małego smoczka
Moja córeczka w 19t3d ważyła 274 g i to była górna granica , bo wielkościowo była o 3 dni młodsza, mała kluseczka:-)
michalina powodzenia;-)
michalina powodzenia;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

i Tobie również gratuluję małego kawalera
i jak ja Ci zazdroszczę, że macie już wybrane imię ...
z synka niezły wielkoludek ;-) jak nie przystopuje, to może cesarka nawet będzie lepszym rozwiązaniem
paracetamol mozna brac i to mniej szkodliwe niz taka goraczka ja bym pojechala dzis do normalnego lekarza , bo gin czesto zaleca tylko profilaktyke
Prawdopodobnie będzie synuś, mąż się cieszy, bo od początku obstawiał syna ;-) Ale w 100% będę wiedzieć za jakieś 2 tygodnie po usg prywatnym, wtedy dostanę zdjęcia i film
Z łożyskiem też jest ok, a koleżanka dziś powiedziała mi, że nie wyglądam na ten tydzień ciąży, bo ona była dużo większa i trochę mnie podbudowała ;-)

bez znieczulenia było masakrycznie....
a pozatym powiedział że jest prawie pewien że się podniesie .