AbEjA
Mamy styczniowe 2007
Izaa jeśli pierwsze jest 6w 1 to kolejne też muszą takie być.
dentico nieprawda, kolejne mogą być 5w1. Tak miałam z Zuzą, 1x Hexa, 2x zwykły Infanrix.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Izaa jeśli pierwsze jest 6w 1 to kolejne też muszą takie być.
dentico nieprawda, kolejne mogą być 5w1. Tak miałam z Zuzą, 1x Hexa, 2x zwykły Infanrix.
gemelo dokladnie, moja lekarka to nawet powiedziala ze nie mam jesc nabialu i do tego zmienic prosze i kilka innych rzeczy jak by o konca sama nie wiedziala od czego to jest...![]()
Gratuluję :-) My z Zochą startowałyśmy z 2750 przy wychodzeniu ze szpitala a tydzień temu było u Zochy 6400A my dzisiaj mamy już kolejne szczepienia za sobą :-). Mała Mysia-Pysia była bardzo dzielna i płakała tylko przy wkłuciach, a tak poza tym to zaczepiała panią doktor i strzeliła mega popisówę z leżeniem na brzuszku i super wysokim podnoszeniem główki. Szkoda tylko, że na podciąganie się do siadu jeszcze nie ma siły, ale pewnie i na to przyjdzie pora a tak na wszelki wypadek wzięliśmy sobie skierowanie do neurologa żeby obejrzał Julcię... i uwaga waga waga Julci: 6150g (startowała z 3050g)
![]()
A my dzisiaj mamy już kolejne szczepienia za sobą :-). Mała Mysia-Pysia była bardzo dzielna i płakała tylko przy wkłuciach, a tak poza tym to zaczepiała panią doktor i strzeliła mega popisówę z leżeniem na brzuszku i super wysokim podnoszeniem główki. Szkoda tylko, że na podciąganie się do siadu jeszcze nie ma siły, ale pewnie i na to przyjdzie pora a tak na wszelki wypadek wzięliśmy sobie skierowanie do neurologa żeby obejrzał Julcię... i uwaga waga waga Julci: 6150g (startowała z 3050g)
![]()