reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wizyty u pediatry

Witam. mam pytanie. Nastka mi goroczkuje od wieczora, ale nie kaszle, nie ma katarku i chyba jej zabek wychodzi :baffled: czy to moze byc powodem skokow temperator???
moze
ale rowniez milon innych powodów
gardło,angina,krtan,uszy ,bakterei w moczu itd
przejdz sie do lekarza bo nastepna noc moze byc gorsza:-(

reklama
moze
ale rowniez milon innych powodów
gardło,angina,krtan,uszy ,bakterei w moczu itd
przejdz sie do lekarza bo nastepna noc moze byc gorsza:-(
albo trzydniówka...
Idz do lekarza,zobaczy,czy dziąsła opuchnięte.
U nas była niby gorączka od zębów,a po 2 dniach katar,gardło,kaszel...niestety.

U nas kazdy zabek rodzi sie w ogromnych bólach i ogólnym osłabieniu organizmu. Marta zawsze dostaje goraczki, kataru i ciezkiego kaszlu-dokładnie wtedy gdy wyzynaja sie zeby.Niestety nie ma na to sposobu:-(

Kinia, pisałaś, że małej wychodzi ząbek, więc to może być przyczyna gorączki. Oli często gorączkowała przy wyrzynaniu się zębów, czasem się też przyplątywała choroba a czasem nie. Pamiętam, że 2 razy przy wychodzeniu zęba miała przez 3 dni gorączkę i to bardzo wysoką (raz nawet pod 40 stopni), a potem jak ręką odjął, żadnych innych objawów chorobowych. Więc może tak dziecko zareagować na ząbkowanie.
Może też oczywiście w najbliższych dniach się coś innego wykluć...
W każdym razie zdrówka dla małej :tak:

dała Emilce jak zwykle naklejkę i mały pierścionek :confused: miała do wyboru ale się wstydziła i wziełam za nią z biedronką ale nie wiedziałam od kiedy takie coś u lekarza dają :dry:
my dostajemy
zegarki,pierscionki ,naklejki i samochodziki do wyboru u dentystki zawsze
sarka zawsze wybiera pierscionek:-D

reklama
Do góry