karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Szymek też w tym roku pierwszy raz reagowałalerią na jakieś pyłki.jedno co jest pewne nie są to pyłki trawy najprawdopodobnie lipy-podobno to najbardziej alergizujący pyłek a zaraz po nim trawa.poszukaj w internecie kalendarza dla alergików i tak są miesiące pylenia co kiedy i jak intensywnie. teraz kończy się okres traw ale zaczynają grzyby.
a co do zmian skórnych to ja uważam że to może być dość częste bo w sumie dopiero teraz nasze maluchy zjedzą praktycznie wszystko i organizm dostaje szoku i musi się oswoić i napewno przyzyczajić i to tylk ochwilowe zmiany.ja Szymkowi już dawno odstawiłam Aerius i nie ma ani kaszlu kataru czasem ma małe zmiany na brzuszku jakby gęsia skórka to wygląda ale po kilku dniach sama znika.
a co do zmian skórnych to ja uważam że to może być dość częste bo w sumie dopiero teraz nasze maluchy zjedzą praktycznie wszystko i organizm dostaje szoku i musi się oswoić i napewno przyzyczajić i to tylk ochwilowe zmiany.ja Szymkowi już dawno odstawiłam Aerius i nie ma ani kaszlu kataru czasem ma małe zmiany na brzuszku jakby gęsia skórka to wygląda ale po kilku dniach sama znika.

Oczywiście pewności nie mamy, ale jak jedziemy na obrzeżach miasta to też jest gorzej. Dzisiaj np. jest ładnie i słonecznie i u Vicka gorzej, bo nawet siedząc w ogródku ma katar, kicha i łzawią mu oczy, więc jakbym z nim gdzieś wyszła to już napewno byłoby kiepsko