Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)
i nie masz za co dziekować - ja tylko dałam namiary a decyzja i tak leżała po twojej stronie, więc to dzieki tobie mała jest zdrowa :-) swoją drogą strach pomyśleć, co by było gdyby jednak brała te leki hormonalne....:-( szkoda tylko, ze inne dzieci w ten sposób leczone przez zadufanych w sobie lekarzy... no ale cóz:-(
To najpiekniejsza wiadomosc dla rodzica, ze dziecko jest zdrowe.
Okazuje się, że Victor ma alergię na pyłki. Od naszego przyjazdu do IE zaczął kichać i mieć katar, ale myśleliśmy, że to może zmiana klimatu albo po wizycie na basenie się przechłodził, ale okazuje się, że nie. W piątek po południu poszliśmy na plac zabaw, ale po niespełna 5 min. Victora oczu nie było widać, tak miał je spuchnięte i załzawione... byliśmy w szoku, bo nie wiedzieliśmy co się stało, tym bardziej że nic go nie ugryzło, nie zatarł piaskiem i nic mu nie wpadło, a tym bardziej że to wyglądało strasznie, więc pojechaliśmy z nim do lekarza i okazuje się, że to alergia... najprawdopodobniej na pyłki
Dostał kropelki do oczu i syrop. Wczoraj już miał tylko lekko opuchnięte oczy, a dzisiaj nawet całkiem ładne. Czasem jak wyjdzie na ogródek to częściej kicha, ale nie jest jeszcze tak źle, za to jak wczoraj pojechaliśmy na zakupy, to się zaczęło... lejący katar, kichanie i zaczerwienione oczy
Coś mi się zdaje, że wyjścia z domu nie będą najlepszym rozwiązaniem - przynajmniej na razie. Dziwi mnie to, bo w ubiegłym roku nic takiego nie zaobserwowaliśmy u niego, a tu takie coś
Zobaczymy ile to potrwa
)