• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Ostatnia edycja:
Jezyk gratulacje!

emilchen ciesz się ze spokojne moja Ola w brzuchu była wariatka i jej zostało, Stachu tez wariat w brzuchu wiec obawiam się kolejnego bzika w domu, spokojne dziecko to cudo!

Ja tam widzę pępowinę :D

Jezyk, super, ze maluszek ładnie rośnie :)

Emilchen, u mnie na usg fikało jak szalone, a 2 tyg później grzecznie leżało/spało i pani dr szybciutko mogła wszystko pomierzyć :)

emilchen- moja dwójka poprzednia była spokojna i tak naprawdę pierwszy raz widziałam na tym etapie jak się dziecko rusza :)

A tu nasz robak
DSC_0261.jpg

i jego długie nogi, dlatego twierdzę, że to laska z taaakimi nogami
DSC_0262.jpg

A i dzisiaj na usg wiek dziecka wyszedł idealnie jak wiek według OM, więc oba terminy porodu mi się pokryły. :)

Załączniki

• DSC_0261.jpg
    DSC_0261.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 87
  • DSC_0262.jpg
    DSC_0262.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 89
Witam wszystkich. Ja dziś też miałam wizytę. Ciężko było cokolwiek zmierzyć, bo dzieciolek wiercił się niesamowicie. Przezierność ok, kość nosowa jest, z pomiarów wychodzi, że jest trochę starszy niż z om. Mamy na razie trzymać się daty 10.01.
Co do płci to prawdopodobnie chłopiec, ale to mocno niepewne. Zobaczymy. Marzyła mi się druga dziewczynka, ale widać równowaga musi być w przyrodzie.:tak:
Gratuluję wszystkim udanych wizyt. Następna wizyta 5.08.

reklama
jezyk suer dzidziol, faktycznie nogi dlugasne

McPearl, zdjecia rewelacja! No i nastepna dziewuszka :) Ja sie piatkowego usg doczekac nie moge :D

Sylwi gratuluje udanej wizyty

Najwazniejsze ze wszystkie dzieciaczki zdrowe :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry