• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Dziewczyny wow ile wizyt! :-)
Bardzo mocno Wam gratuluję śliczne maluszki:-)
I szczesciarom co poznały płeć:-)

sencha gdzie się podziewalas? To badanie to z powodu wskazania czy każdy może zrobić?

Emilchen moje dziecię tez na każdej wizycie drzemie:-)

Mcpearl super fotki:-)

reklama
jezyk super,że wszystko ok.:happy:
Sylwi gratuluje wizyty :happy: termin wpisany

Mój maluch też fikał koziołki na wizycie tydzień temu,lekarz kazał mi kaszleć i wtedy maluch się odwracał,bez tego nie udałoby się go zmierzyć

jezyk, super, gratulacje :tak:
Trochę Wam zazdroszczę tych ruchliwych dzieci, czy ktoś miał tak jak ja takie bardzo spokojne?? nie było mowy o żadnych fikołkach

moje było chyba spokojne, trochę rączkami i nóżkami ruszało, a tak to sobie siedziało ;-)

Gratulacje wizyt i czekam na kolejne wspaniałe wieści!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, co za wieści! :) Gratuluję udanych wizyt i poznania płci! :)
Ja mam prenatalne w piątek, to będzie 11w5d więc raczej nic się jeszcze nie dowiem.. i będę ostatnia, która pozna płeć podczas połówkowych :D

Jejciu, ile było wizyt. Próbowałam Was wszystkie wymienić ale za trudne wyzwanie. Wszystkim wizytującym gratuluję dobrych wieści a tym co znają już płeć zazdraszczam :))))

agus lekarz sam z siebie pewnie nie powie, musisz podpytac ;)

jezyk no moja znajoma poznała płeć dopiero w 30tc bo córa cały czas się zakrywala i nie chciała nic pokazać wstydnisia :)

reklama
Nieobecna u mnie wczoraj był 11w4d a lekarz sam zaczął na temat płci. Więc nigdy nie mów nigdy. Też nie liczyłam na żadne wieści a zobacz jaka niespodzianka.
Powodzenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry