• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
aob super ze wszystko ok, to co robimy styczniowa armię chlooaczkow? ;) czy wyrażasz chęć zmiany danych na liście mamusiek w sensie płeć i imię z nieznane ma chłopca +... imie wybrane? :)

agulqa, ja w pierwszej ciąży wyglądałam bosko i co - laska, a teraz na ryju wysyfiona jak w okresie dojrzewania, normalnie pryszcz na pryszczu :baffled:

aob, gratuluję dużego synia!!! :-D

Ja teraz mam dramat patrzeć na siebie nie mogę jak jamnik wyglądam i do tego pryszcze wszędzie :-P a z Niną w sumie nie pamiętam wydawało mi się ze dobrze wyglądałam ale jak patrze na zdjęcia to też był dramat haha

No z Młodą to tylko jak wieloryb wyglądałam, ale cera miodzio, a teraz figurka OK, a ryj - masakra :baffled:

W ogóle wczytałam się w opis badania prenatalnego i mam łożysko na przedniej ścianie nisko :errr:
Fajnie, że gin nawet słowem nie wspomniał :wściekła/y:
Ale skoro ta ginka nic nie mówiła, to się nie martwię, tylko szkoda, że Gucia później poczuję :-(

reklama
Tobą z Olą nie wiem tak dziwnie jak nie ja wygladalam twarz okrągła mi się zrobiła, niby dużo mię przytyłam bo 12-13 kg ale wygladalam okropnie bo cała byłam napompowana a cycki miałam tak wielkie ze skali rozmiarów brakowało takie wymiona mi się zrobiły, teraz jakiś tak proporcjonalnie wyglądam ;) syfow na dekolcie trochę mam ale bez przesady z ola byłam wysypana przez całą ciążę no i ta buzia taka teraz smuklejsza wogole rysy mi jakby zlagodnialy w tej ciąży taka delikatnuejsza się sobie wydaje ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry