• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Babcia mojego męża wczoraj aż się wzruszyła na wieść o tym, że syn :-D Ale u męża w rodzinie same dziewuchy, więc będzie rodzynek ;-)
Za to babcia opowiadała, że miała znajomą, która miała... 5 córek, bo chcieli syna... No i spasowali :-D

reklama
Moi rodzice są jedynakami.
U mnie w rodzinie - pierwsza córa (ja), później dwóch synów.
U męża w rodzinie - pierwsza córa (chrzestna Tosi), później mój mąż.
Za to siostra męża ma dwie córki i więcej dzieci mieć nie będą, więc nazwisko bez przedłużenia, bo mąż szwagierki ma brata, ale i on ma córki :-D
No i nasze nazwisko (a właściwie męża, ponieważ ja osobiście wolałam swoje panieńskie :-p) też by wymarło, gdyby nie Gucio :-D

Jezyk tez bym sie poddala ;-)

Znam takich co maja tez 4corki bo czekali na synani tez odpuscili ;-)

Nulini u mnie brat przedluzy, no i tata ma kuzynow i tym nazwisku i tez maja synow. Ja tez wole swoje nazwisko niz Ł, ale dwoch nie chce a kocham go wiem wezme :-P

A moje (panieńskie) nazwisko właśnie wymiera. Bo z mojej strony to same baby. Babcia miała 3 córki, każda z tych córek a ich córki też córki.. Tylko ja i siostra mamy synów. :D Nazwisko mojego Męża też miało zaniknąć jak poszedł do seminarium.. ale na szczęście się nawrócił ;)

reklama
jezyk, ja znam taką, która ma 4 synów, postanowila spróbować raz jeszcze i udało się :) 4 synów + córka :D haha

ja przed ciążą też obstawiałam, że będziemy mieli 2 synów. teraz nic nie myślę ;p, zobaczymy :) jakby nie było będzie dobrze :) albo straszy brat dla siostry (o takim układzie zawsze marzyłam), albo dwóch bracików, czyli mam nadzieję wspólne zabawy i tematy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry