• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Ja po ślubie miałam przyjąc nazwisko męża ale na jakis miesiąc przed cywilnym teściowa zaczęła odpierniczać cyrki (kwestie finansowe, mieszkaniowe i pare innych) i tak mnie wnerwiła że zrobiłam podwójne ;-) Po pierwsze żeby wiedźma nie myślała że może sobie rządzić mna jak synem i żeby sie nie wtrącała za bardzo ( w końcu nie zupełnie będziemy mieć to samo nazwisko a z podwójnego łatwo wrócić do panieńskiego :cool2:), po drugie narobiła na mieście w pewnych urzędach wstydu :wściekła/y: wiec po jej akcjach wolałabym nie byc bezpośrednio z nią kojarzona .

Troche długi mam teraz podpis ale nie żałuje, mina teściowej , - bezcenna :-)

reklama
Dziewczyny, wlasnie wracamy of tej polskiej ginekolog. Duper Babka I bardzo die ciesze, ze do niej trafilam. To krwawienie to of tego ze jakies naczymk peklo. Mam tez mama nadzerke, ale to do leczenia po ciazy. Ogolnie nic zagrazajacego dxidzi. Mam tylko odpoczywac I zwolnic tempo, bo zbyt duza aktywnosc I stres powiduja, ze dziecko sie uklada bardzo nisko, jest pozwijane I naciska na szyjke. Bede miec zwolnienie na cala ciaze :) dostalam duphaston.
A teraz nius : bedziemy mieli synusia :) jest dosyc dlugi I wyglafa na16 tydz.
Oto zdjecie mojego malego lokatora :

Załączniki

• 1406399487826.jpg
    1406399487826.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Nulini noo pewniw tak. Ale w mojej pracy wole by mnie ludzie nie zapamietywali ;-)

Groszq i bardzo dobrze :-) trzeba na swoim stawiac, ja sie z Ł drocxe, ale wiem ze wezme jwgo. Podwojne mi nie pasuje w tym zestawieniu ;-)

Indi super, gatuluje synka! Ciesze sie ze moglam pomoc :-) no i korzystaj ze zwolnienia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry