• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Gratuluje udanych wizyt dziewczyny!

Z tymi pomiarami to tez nie jest na 100% U mnie na 3 roznych aparatach, usg robione przez 2 lekarzy wychodzilo ze dziecko wazy 4350 i miedzy innymi dlatego mialam cc a wyciagneli bobasa 3500. Lekarz sie smial ze chyba go zwolnia :-D ale byl 2 razy pepowina owiniety wiec dobrze sie w sumie stalo.

Perelka​ jaka fotka :) :) :) moj starszak tez tak klejnoty odrazu wywalil na usg ze nie bylo watpliwosci :D

Ostatnia edycja:
perelka, ale siusior :-D Gratuluję wizyty!

agulqa,
ja nawet nie czułam tego, że się drę, byłam dumna, że tak cicho urodziłam, na co mąż wielkie oczy, że przecież darłam się jak opętana :-D

Hej hej, wczoraj nie dałam rady wejść na net...

Dziecko ma 10 cm, czyli trochę małe (6 dni do tyłu) ale moim zdaniem było bardzo skulone, tak słodko w sumie :tak: reszta wymiarów dobra, nawet wyprzedza o 1-2 dni. Serduszko bije, dzidziuś waży ok. 180 g! Czyli sporo.
No i prawdopodobnie będzie CHŁOPIEC :-) kolejny na wątku ;-)

Kolejna wizyta 26 sierpnia.

Z powodu tych moich infekcji pobrała posiew, zobaczymy co tam wyjdzie... Szyjka długa i zamknięta, ale tak nas lekarka nastraszyła na początku wizyty bo patrzy w ekran i zaczyna: "Niestety ..." zamarliśmy :-( byliśmy pewni, że dziecko nie żyje, a jej chodziło o to, że prawdopodobnie będę miała przodujące łożysko, bo "trofoblast zasłania ujście wewnętrzne" czyli oszczędzania ciąg dalszy...

Perełka-gratuluję synusia. No pokazał się w całej okazałości:)

Emilchen- i u Ciebie synuś. Super! Najważniejsze, że wszystko ok no i po prostu będziesz sobie odpoczywać.

No faktycznie mamy urodzaj na chłopców:)

Dzięki dziewczyny :tak: czyli prawdopodobnie będzie Dominik :tak:
Nastraszyła nas nieźle :szok: ale najważniejsze, że z małym wszystko dobrze :-) oczywiście wizytę musiałam odreagować w nocy, nie mogłam spać, budziłam się... a przed wizytą śniły mi się jakieś krwawienia, to wszystko ten stres...

gratulacje dla pozostałych wizytujących!

reklama
perelka zdjecie do albumu rodzinnego na pierwsza strone!;) rewelacja. a jaki on fotogeniczny :) gratki synka

nulini, mąż na pewno ściemniał. pewnie sam nie pamieta jak bylo ;)

emilchen dacie rade. zobaczysz ze pooszczedzsz sie i zdrowego bobasa urodzisz :)

wszystkim wizytujacym gratuluje!

a z chlopakow stworzymy chyba druzyne pilkarska! ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry