• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Perełka, Emilchen, gratuluję udanych wizyt :-)
I ja mam nadzieję, że mi się tym razem taki duży klocek nie trafi, dlatego trochę zwlekałam z witaminami -chociaż nie wiem, czy witaminy na wagę dziecka wpływają. Na usg moja dzidzia jest o kilka dni mniejsza, niż z OM wynika, ale jak robili usg w szpitalu, to wyszła 3 dniowa różnica w porównaniu do aparatu mojego gina.

reklama
Dziewczyny gratuluje wizyt i chłopaków! ! :-)
Perelka u mnie tak samo super było widać siuska z klejnotami:-) coś się te chłopaki nie wstydzą ;-)
Agulqa jeszcze chwila i faktycznie drużyna się uzbiera :-D

emilchen, gratuluję wizyty!!! :-D

A ja to się zastanawiam, ilu z tych naszych chłopaczków okaże się dziewczynkami, bo to aż nieprawdopodobne, żeby byli sami chłopcy! :-D
Na styczniu 2011 miałyśmy po równo, 31 dziewuszek i 32 chłopaczków :-D

Perełka gratuluję zdrowego synka! Normalnie wojna jak nic!!!! Sami chłopcy tzn ich zdecydowana przewaga

Gosiane u mnie wyliczyła ze ola będzie ważyła 4kg około a ważyła prawie kg mniej :P

Emilchen super ze wszystko ok :) i chłopiec... Wow szał. Matko jak tak lekarz zaczyna od niestety to człowiek na zawał może zejść. Oszczędzaj się oszczędzaj od stycznia nie będzie na to czasu ;P
Czy zmienić dane u ciebie na liście styczniowek? Dać chłopiec Dominiki czy narazie mię zmieniać?

Perełka u ciebie zmienić? Jsk tak to czy imię jest ;)

Agulqa_b wiesz mój kiepsko pamięta poród bo był w amoku jak nacpany :P i pod koniec tylko siedział i płakał (ale on jest taki placzliwy jak Ola pierwszy raz powiedziała ze go kocha to opowiadając mi to płakał :P i na każdym filmie płacze najbardziej na komediach :))

Elutka juz 11 chyba jest chłopców może nawet 12 sporo ich jedna drużyna juz jest ;)

Nulini u nas to samo w czerwcu idealnie po połowie nawet te które miały bliźniaki to miały parki a u nas szał

doggi mi gin od razu powiedzial ze ok 20tc dopiero powie plec bo zgadywac nie bedzie ;) wiec ciekawe czy juz teraz w 19tc sie dowiem czy dopiero pozniej we wrzesniu.

ponoc dzieci z owulacji czesciej sa chlopcami ;d moze u nas po prostu wiekszosc starala sie w te konkretne dni?;)

reklama
Jusia gratuluję wizyty

Perelka
konkretny chłopak, ujawnił co miał ujawnić i spokój mu dadzą

Emilchen
gratuluję wizyty i potwierdzenia płci

Agulqa
u mnie też powiedział, że wcześniej nic nie powie niż przed 20 tc. Ja osobiście chyba wolałabym dziewczynkę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry