reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Ja juz po wizycie. Z dzidzia wszystko ok, chwilke ja podgladalismy ale pomiarow nie robil. Szyjka ok, cytologia pobrana. Jakas infekcja mi sie przyplatala i pimafucin dostalam a tak wsio dobrze :)

reklama
Gosiane, Nulini gratuluję wizyty

Agulqa
ja chodzę do ordynatora na NFZ. W poprzedniej ciąży chodziłam do zastępcy. Fakt czeka się dość długo w kolejce w poczekalni, ale gdybym chciała chodzić prywatnie to jeszcze musiałabym dojechać 25 km. A z zapisami nie ma problemu, gdy chodzi o potwierdzenie ciąży i później już z automatu zapisują kiedy potrzeba.

Hej;)
Ja też dziś po wizycie. No więc będziemy mieli córeczkę. Pomierzona dokładnie, terminy według wymiarów niemal identyczne jak ten z ostatniej miesiączki, waga 257g;) Jeszcze tylko następnym razem chce sobie doktor dokładniej obejrzeć serduszko. Nie ma żadnych podstaw do niepokoju, ale w trakcie oględzin maleńka się przekręciła i nie skończył tego co zaczął.
Teraz pozostaje kwestia imienia, bo miałam przeczucie na chłopca i dla chłopca też miałam imię.

No i nie mogłam się powstrzymać i kupiłam dwie pary śpioszków. W neutralnych kolorach, bo postanowiliśmy rodzinę potrzymać w niepewności chwilkę więc żeby się nie domyślili;)

Następną wizytę mam 4 września;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry