• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Megami, gratuluję Syna!!! :-D

alecta, ostatniego dnia w szpitalu to już ściemniłam, że kupa była, bo w tamtych warunkach choćbym nie wiem jak się starała, to nie było opcji, a przecież pytali co chwilę... Dopiero w domu dałam radę. Ale był to koszmar porównywalny do porodu :baffled:

Nulini blagam nie strasz. Ale co ja mam robic jak nic nie dziala? Jedyne co to ze dwa jablka na czczo popite woda, ruszampo jakis 2-3godzinach.... :-( chyba gina na wizycie popytam. Przed chwila zeszlam z tronu i cale szczescie bo caly dzien ogarniala mnie niemoc :-(

Megami gratki! Duzy chlopak z niego, albo ciezki ;-)

Megami, gratki!!! :-)

Nulini, jezyk, nie straszcie :tak:. kupa jak kupa :). najwyżej dostanie ten czopek glicerynowy i pójdzie lekko :-). ja po cudownej lewatywie (o jakie to było piękne :-p:-p) dopiero zrobiłam po 4 dniach, ale i tak w szpitalu, bo jeszcze tam gniłam... :-p

Megami gratulacje!!! Super info:)

Nulini buhahaha ja tez sciemnilam ze kupa byla:p

Agulqa pisalam ci o tym syropie. Spytaj gina, super sprawa.

U mnie pierwsza kupa oczywiscie w domu dzieki soku z suszonych sliwek. Zawsze rusza:) Polecam.

Ostatnia edycja:
A sprawdzone sposoby na przeziębienie w ciąży? Ja generalnie nie choruje, ale dzis myślałam, ze mnie dopadło... Katar i kaszel rano. Przeszlo na szczęście. Widocznie byl to skutek wczorajszego latania przez 6 godz po hali basenowej w temp pow. 30 stopni, głośnego gadania a potem wyjścia na nocny chłód w krótkich spodenkach. Ale przestraszyłam sie rano. Nie chce byc chora w ciąży i na dodatek zarazić syna. Macie cos skutecznego w razie potrzeby? W sumie i tak sie zbliża sezon grypowy :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry