• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Dziewczynki a to nie jest tak, że te nasze szyji będą się skracać pwooli bo macica rośnie dziecko itd jest coraz większy nacisk bla bla bla (tak ja sobie to wyobraam) oczywiście 2 cm to b. dużo i to powinno być jakoś monitorowane. Dobrze Doggi ze masz kilometrowy zapas :tak:;-)

jezyk mam na 17 ... niech mi dupek w końcu zwolnienie da :baffled:

Żelka- będą się skracać tylko nie mogą za szybko. Teraz jakoś daje radę ale w tamtych ciążach juz po 15 tygodniu zaczynaly mi się skracać, a to za szybko.

Ja też zdecydowanie wolę gina faceta!!! Dużo delikatniejsi!!! Baby to zawsze tarmoszą, szarpią, koszmar! Chociaż ciekawa jestem, jaką ginką jest ta babeczka, co mi pierwsze prenatalne robiła, bo wzbudziła ogrom mojego zaufania ;-)

jezyk ja nic nie wiem o skracaniu się szyjki, bo moja to żelazna (prawie)dziewica :-D bo dwoch dniach na oksytocenie, 4 masazach szyjki i cewniku Foleya nie drgnęła ... no prwie mialam rozwarcie na 3 cm :D:D ruszyło się z 2,5 po tych zabiegach :-D:-D:-D

My tez mamy Roberta a nie bobaska no i jak ogladam jakies rzeczy to zdarza sie nie patrzec na unisexy tylko typowo chlopiece ;-)

Doggi glupia pin.da

Ja na3et nie wiem ile moja szyjka ma. Gin zawsz3 mowi ze dluga twardani zamknieta ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry