reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Hej ja juz po połowkowym - bedzie corka. Wszystko dobrze, wazy 452g.
Co do grupy krwi to ja mam A- maz B+ a synek AB+ wiec musze robic przeciwciala co jakis czas.

Gochson, gratuluje coreczki!

Nulini, Yggam Bede jutro zaciskac kciuki za Was.

Co do krwi to ja mam 0+, moj B+, wiec nie ma problemu. Sprawdzilismy dzisiaj jaka nasz synek bedzie mial, to wyszlo ze na 75% b+ a 25% 0+ I moj durny chlop mi wytyka ze dzidzius jest bardziej jego niz moj :D

Gochson super ze wszystko ok i duza corcia :-)

Indi mi Ł caly czas powtarza ze ja jestem tylko inkubatorem i nosze dziecko dla niego. Bo przeciez jak w automacie kupujesz batonik i wrzucasz pieniazek to kogo jest batonik ktory wyskoczy? Automatu czy tego kto wrzuca pieniazek? :p a jak mu mowie zs ma mnie nie wkurzac to mowi ze ukradnie Roberta z porodowki i ucieknie z nim :p

gochson, gratuluję Córci!!!

No właśnie ja słyszałam różne opcje, że przed skończeniem pół roku albo w ogóle trzech lat dziecku nie oznacza się grupy krwi (tzn. oznacza się, ale lekarze nie wpisują w książeczkę), bo może się coś tam zmienić, ale nawet nie wczytywałam się w temat.
A wczoraj sobie przypomniałam że i tak za morfologię dla Młodej będę musiała zapłacić, bo moja przychodnia ma kontrakt z takim punktem pobrań, że więcej tam nogi nie postawię - nie dość, że BARAK, to jeszcze zero pojęcia o pobieraniu krwi od dziecka :wściekła/y:

reklama
Do góry